După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 6 august 2016

Cristian Ionescu – Condițiile și pașii implicării într-un caz gen Bodnariu (1)

Nu îmi propun o prezentare exhaustivă a Cazului Bodnariu. Nu este locul, nici timpul, nici felul în care aceste câteva luni istorice să fie analizate în amănunt. În plus, totul este încă fierbinte. Mai târziu, la rece, amintirile se așează, fumurile se risipesc, lucrurile se clarifică.
Acum, fără a promite apariții zilnice, fără a prezice câte și fără a dezvălui detalii și situații specifice ale cazului, doar generic, doresc să ofer câteva concluzii, învățăminte din experiența acumulată începând cu ziua de 16 Noiembrie, 2015.
Vreau să încep prin a spune răspicat ceea ce mulți știu deja: războiul este al Domnului, noi suntem ai Domnului, deci și biruința și slava sunt întregi ale Lui!
Cine își închipuie că vreun demers uman, vreo strategie au determinat acest deznodământ greșește! Unde nu pune Dumnezeu degetul, cele mai capabile minți, cele mai abundente resurse vor falimenta. Unde lucrează Domnul, puținul nostru este suficient!
De fapt, aceasta este în principiu rețeta succesului în Cazul Bodnariu!
Acestea fiind zise, nu înseamnă că Dumnezeu anulează, ignoră sau descurajează implicarea noastră. Dimpotrivă, ne cheamă să lucrăm împreună cu El.
De asemenea, Dumnezeu este foarte interesat ca din orice bătălie să acumulăm experiență, să învățăm lecții și să ne întărim în credință.
Domnul să fie lăudat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.