După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 23 august 2016

Florin Ianovici – Comoara care va rămâne

Sâmbătă seara la evanghelizarea de la Toflea printre cei îngenunchați erau și doi tineri care au fost îmbrățișați de părinții lor ce plângeau în hohote.
Atunci am înțeles care este cea mai mare comoară pe care o voi putea avea vreodată: să fiu martor la biruința Mielului asupra morții. Hristos cucerește inimile prin jertfa Sa care a nimicit puterea întunericului.
Duminică seara la Renovațio am plâns alături de cei ce au plâns și m-am simțit parte dintr-un act unic, măreț în care Dumnezeu vindeca vieți, alina suflete, sfărâma lanțuri și aducea speranță tuturor celor prăbușiți la picioarele Lui.
Totul va trece. Începând de la casă, mașină, haine, lucruri, bani sau faimă, toate vor trece. Toate aceaste nu pot trece pragul veșniciei. La fel cum vor trece și vorbele, răutățile și încercările.
Dar vom lua cu noi comoara duhovnicească: lacrimile luptelor, lacrimile biruințelor, lacrimile dorului de cer.
Ajută-ne Doamne să alegem bine!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.