După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 23 august 2016

✡ Oxentia Tourism – Scrisoare de intenție

Dragi prieteni evrei,

În vreme ce tensiunile sunt tot mai evidente și lumea parcă își revarsă ura și răzbunarea, fără întrerupere, spre Israel, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că în România există oameni care vă iubesc.

Românii iubesc poporul Israel și doresc să-l viziteze la el acasă!

Suntem o organizație care promovează Israelul și dorim ca tot mai mulți români să poată vizita țara dumneavoastră, o țară pe care Dumnezeu a binecuvântat-o! În inima noastră s-a născut idea, de câțiva ani, și anume, să extindem tot mai larg viziunea ca poporul Israel să fie vizitat de oameni care să se roage pentru el și să promoveze pozitiv imaginea sa binecuvântată. Până în prezent, peste 600 de pelerini au vizitat Israelul prin Oxentia Tourism și ne propunem ca anual, mii de pelerini să poată fi parte din acest proiect. Dorim ca, într-un mod organizat, să vizităm locurile istorice care lasă o amprentă în mintea vizitatorilor. Până în prezent, sute de pelerini vorbesc cu pasiune despre Israel, vorbesc cu convingere că țara aceasta este sub protecția divină. Cu toate că dușmanii țării sunt mulți, ocrotirea și binecuvântarea cerească se pot vedea într-un mod atât de clar.

Toți pelerinii sunt interesați de această țară și, într-un mod surprinzător, toți doresc să se reîntoarcă și pentru a doua vizită. Acest fenomen inexplicabil este demonstrat și verificat în toate călătoriile făcute până în prezent.

Așadar, ne propunem un parteneriat cu dumneavoastră, într-un cadru organizat și legal, transparent și onest, să putem promova împreună țara lui Israel, o țară istorică și plină de semnificații pentru lumea întreagă. Dorim această conectare, pe termen lung, cu toți iubitorii țării, cu toți susținătorii poporului Israel, cu toți prietenii care o dovedesc prin fapte și cuvinte.

Suntem la dispoziția unei colaborări prietenești care să fie dezvoltată și urmărim un singur scop comun: prietenia cu poporul sfânt, vizitarea țării sfinte!

Dacă sunteți interesați de această colaborare și împreună să conducem pelerini spre Israel, vă rog să luați legătura cu noi!

Cu mult respect, un prieten al poporului Israel,

Mihail Manole
Manager
Oxentia Tourism
Mob: + 40 746 675 313
Email: m.manole@oxentiatourism.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.