După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 16 august 2016

Provincial.md: Valeriu Ghilețchi, candidat la Președinție: „Contez pe votul oamenilor raționali, oamenilor care vor bine țării”

„Este mai greu să mă pronunț acum care ar fi această șansă. Odată lansându-mă în această campanie eu îmi doresc și voi depune toate eforturile ca să ajung în prima etapă în turul doi. Evident, ideal vorbind, fiecare și-ar dori din primul tur să câștige acest scrutin, dar chiar ajungând în turul doi deja va fi un rezultat formidabil, ceea ce îmi va mări șansele ca să pot obține și funcția de președinte al Republicii Moldova”. O declarație în acest sens a făcut Valeriu Ghilețchi, deputat independent, care și-a anunțat intenția de a candida la alegerile din 30 octombrie 2016 pentru postul Europa Liberă.
Tot acolo, el spune că contează pe votul oamenilor care au obosit de lupte politice.
„Contez pe votul oamenilor raționali, oamenilor care vor bine țării, oamenilor care au obosit de luptele politice interminabile, oamenii care își doresc să vadă țara unită și să vadă țara ca o familie. Pentru că noi, de fapt, suntem o familie, suntem cu toții cetățeni ai acestei țări. Și la sfârșitul zilei ne întrebăm: „Pentru ce luptăm unii cu alții, de ce suntem așa de divizați, de ce atâta ură, de ce atâta răutate în societate, de ce noi nu am porni de la noi înșine și fiecare ar face un bine pentru aproapele său, pentru țara în care ne-a pus Dumnezeu”, a spus el.
Continuarea pe www.provinvial.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.