După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 10 august 2016

Samy Tuțac – Neobrăzarea corectitudinii politice


Peste tot și cu orice ocazie în ultimii ani auzim vorbindu-se despre "corectitudinea politică". Dar, definește oare conceptul acesta ceea ce este cu adevărat corect? Recomand un excelent articol semnat de Mihail Neamțu pe pagina lui de facebook (din care redau doar o parte), care prinde foarte bine esența a ceea ce înseamnă propaganda progresistă a "corectitudinii politice", cu mențiunea că titlul îmi aparține.

"Trăim vremuri de triumf și neobrăzare pentru propagandiștii din presă...Ne apropiem vertiginos de aceste culmi ale obiectivității progresiste. Când e citată opinia unui lider al dreptei europene pe subiecte delicate cum ar fi migrația, suntem informați prompt că e vorba despre un părerile unui "extremist". Când ni se relatează o ucidere ritualică, posesorul de bombă, macetă și strigăt ("Allahu akbar") ne e prezentat drept "rezident francez" sau "cetățean german". Motivele crimei, în general, rămân neidentificate de autorități.

Înfierare pe de o parte, neutralitate pe de altă parte. Așa slujim noi adevărul istoriei contemporane și nevoile publicului larg. Jurnalismul "consensual" și "democratic" nu va pomeni identitatea religioasă a atacatorului din Orlando, dar va insista asupra identității sexuale a victimelor. De ce e important un detaliu, dar nu și celălalt? Sunt tainele meseriei, dragi prieteni. Să nu le iscodim cu impertinentele noastre mirări...

...Corectitudinea politică nu doar infantilizează prin dădăceală un public matur, consumator de informație. Corectitudinea politică minte sistematic prin tendențiozitate...Dacă redactorii de la Scânteia nu vedeau în vara lui 1987 iminenta prăbușire a comunismului este pentru că propaganda i-a obișnuit cu gargara (ieftină ca braga), nu cu gândirea (mai grea și mai dureroasă). Viitorul lumii occidentale: câtă luciditate, atâta suferință."

Mă întreb doar câți dintre creștinii de azi realizează cât de mult a influențat această propagandă mincinoasă, nu doar viața noastră socială, ci și pe cea confesională. Cel mai tare mă îngrozește faptul că această generație, superficială adesea, nu realizează "Căci taina fărădelegii lucrează deja; trebuie doar ca cel care-l împiedică acum să fie dat la o parte" (2 Tesaloniceni‬ ‭2:7‬). Și mai dureros este semnalul de alarmă tras de profetul Daniel..."chiar și din cei înțelepți, mulți vor cădea..." Numai Dumnezeu știe la ce s-ar ajunge dacă "zilele acelea n-ar fi fost scurtate...din pricina celor aleși."

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.