După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 22 august 2016

✉ Scrisoare misionară: Emil Leţu, Mongolia

Dumnezeu merită în veci laudă pentru ceea ce El a creat și, mai ales, pentru oameni (și în special pentru copii)!
    Mongolii sunt niște oameni minunați și ne-am bucurat să-i cunoaștem. Cu adevărat „Căile Mele nu sunt căile voastre”, și ne-am bucurat foarte mult să vedem cum Dumnezeu a lucrat în viețile celor pe care i-am cunoscut, oameni ai lui Dumnezeu de la care am învățat foarte mult.
     În Mongolia am conștientizat cel mai mult importanța și nevoia de rugăciune: pentru misiune, pentru cei de acasă, pentru noi, pentru ca voia lui Dumnezeu să se facă în viețile noastre și Cuvântul Lui să fie vestit pretutindeni!
                                                                                              
Andi Coman
 
       Am ajuns acasă după o călătorie de aproape o lună, călătorie care nu a fost lipsită de lupte, provocări, dar și binecuvântări!
După cum știți din scrisorile anterioare, totul a decurs bine în tabere, cu mici surprize (ca de obicei), dar au fost tabere binecuvântate de Domnul!

   Între prima și a doua tabără am avut posibilitatea de a ne reîntălni cu unii dintre participanți, mai ales Andi (care era căutat datorită părului lui – ceva foarte rar acolo) și Damaris, pentru că amândoi au lipici la copii. În a doua tabără am fost nu doar organizatori sau profesori, ci și bucătari. Dar Domnul ne-a binecuvântat cu un ajutor în plus: tatăl Anei Șoldan. Studiul cu tinerii a fost despre atributele lui Dumnezeu. Domnul a binecuvântat și acestă tabără și, înainte de întoarcerea în țară, am numărat binecuvântările: noi copii înscriși la școala de limba engleză (deschisă de Sami și Ani Șoldan și prin care este mai ușor să obțină viză pe termen lung), oameni noi, dornici să audă mai mult despre Domnul, copii care și-au exprimat dorința de a-L urma și, nu în ultimul rând: dorința lui Andi și Damaris de a reveni.
        Pentru că trebuie finalizată clădirea destinată taberelor începută anul trecut, o parte a echipei de constructori este deja pe drum, cu mașina, alții urmând să ajungă cu avionul. Să ne rugăm pentru siguranța și binecuvântarea lor și a lucrării! Să nu uităm să îi purtăm în rugăciune pe copiii și tinerii care au auzit Cuvântul - Domnul să lucreze și, după voia Lui, Andi și Damaris să se poată întoarce pentru mai mult timp.
     
       Vă rugăm să mijlociți și pentru familia noastră, deoarece dorim ca anul viitor să ne întoarcem în Mongolia pe termen lung (vom reveni cu detalii într-o scrisoare viitoare).
Vă mulțumim pentru rugăciuni și pentru că ne-ați fost alături!


                                                               
Emil Lețu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.