După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 2 august 2016

Știrile Kanal D.ro: Românul ai cărui copii au fost dați spre adopție unui cuplu de homosexuali din Anglia vrea să se întâlnească cu președintele Iohannis! A depus o cerere la Cotroceni

Florin Barbu, romanul care si-a pierdut cei doi copii, luati de autoritatile engleze si dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali, este disperat.

Astazi, Florin Barbu a depus la Presedintie o cerere pentru a fi primit in audienta de presedintele Klaus Iohannis. Romanul care si-a pierdut copiii crede ca doar interventia presedintelui ar putea sa-l ajute ca micutii lui sa ajunga la familia lui.

"Subsemnatul Florin Barbu, in calitate de cetatean roman, va solicit acordarea unei audiente in vederea primirii unui sprijin urgent din partea administratiei prezidentiale pe care o reprezentati.

Dupa cum probabil ati luat deja la cunostinta cei doi copii ai mei, in varsta de 8 ani si respectiv 5 ani, in timpul cat am fost rezident in Marea Britanie, in urma unui proces nedrept cu statul englez au fost indepartati de familia naturala si,ulterior, au fost incredintati spre adoptie fara un drept de replica unui cuplu de homosexuali, desi atat eu, cat si cei doi copii minori suntem doar cetateni romani.

Continuarea pe www.stirilekanald.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.