După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 7 august 2016

Știripentruviața.ro: Fost transgender: „Am fost femeie timp de opt ani. Operația mi-a exacerbat, nu mi-a rezolvat problemele.” O fraudă medicală a cărei ineficiență e dovedită de studii

Walt Heyer este scriitor și vorbitor public pasionat să-i ajute pe cei care regretă operația de schimbare de sex. Prin site-ul său SexChangeRegret.com și blogul WaltHeyer.com, Heyer atrage atenția publicului la regretul și consecințele tragice pe care aceștia le suferă. Povestea lui poate fi citită în romanul Dakota and The Secret at Grandma’s House și în autobiografia sa, A Transgender’s Faith. Alte cărți publicate de Heyer sunt: Paper Genders și Gender, Lies and Suicide.
Traducerea: Cristina Dobrovie
Bruce Jenner și Diane Sawyer ar fi putut beneficia de o lecție de istorie. Știu, pentru că eu personal am suferit o operație de schimbare de sex și am trăit ca femeie timp de opt ani. Operația nu a rezolvat nimic, doar a mascat și exacerbat probleme mai adânci, psihologice.
Începuturile mișcării transgender sunt uitate, în prezent, la presiunea activiștilor pentru drepturile persoanelor transgender, în numele așa-numitei acceptări și toleranțe. Dacă ar fi mai mulți oameni conștienți de istoria întunecată și turbulentă a operației de schimbare de sex, nu ar mai fi atât de deschiși față de acest subiect.
Primele operații de schimbare de sex (cel mai des, din bărbat în femeie) au fost realizate în clinicile universitare, începând cu anii 1950 și continuând de-a lungul anilor 1960 și 1970. Atunci când cercetătorii au observat rezultatele și au văzut că niciunul dintre obiective nu a fost îndeplinit (de fapt, au realizat că operațiile au avut efecte dăunătoare asupra pacienților) au încetat să le mai facă.
De atunci, chirurgii particulari au luat locul clinicilor universitare. Fără să țină socoteala rezultatelor, ”comerțul” lor a înflorit, lăsând în urmă rușine, regrete și ducând pacienții în pragul sinuciderii.
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.