După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 23 august 2016

Valeriu Ghilețchi: La ora actuală, singurul plan este să cîștig alegerile prezidențiale din această toamnă

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, deputatul Valeriu Ghileţchi, care a anunţat recent că va candida la Preşedinţia RM, a răspuns şi la întrebarea: Ce planuri de viitor are politicianul Valeriu Ghileţchi?
„Ajunge zilei necazul ei, spunea odată Domnul Isus. La ora actuală, singurul plan este să cîștig alegerile prezidențiale din această toamnă. Indiferent de rezultatul alegerilor, voi continua să lupt pentru interesul cetățenilor și binele țării noastre. Sunt sigur că Dumnezeu mă va lumina și mă va călăuzi la vremea cuvenită ce anume trebuie să fac ca să fiu în slujba poporului”, a menţionat deputatul.
Întrebat pe ce electorat concret mizează, Valeriu Ghileţchi a răspuns: „Mizez, în primul rînd, pe cei care mă cunosc și m-au votat în mod constant în cele șase campanii electorale la care am participat. În al doilea rînd, contez pe cei care votează în mod rațional și vor binele acestei țări, pe cei care au obosit de luptele politice interminabile și care doresc să vadă țara noastră ca o familie unită. De aceea, voi depune toate eforturile ca mesajul meu să treacă peste barierele etnice, politice, inclusiv geopolitice, sociale și religioase”.
Continuarea pe www.tribuna.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.