După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 3 septembrie 2016

✔ 44 botezuri în Cambogia


Misionarii români Claudiu & Cristina M. au ales să celebreze altfel „Sărbătoarea roadelor”. Ei L-au găsit vrednic pe Isus Hristos să îşi primească rodul suferințelor Lui şi anume sufletele pe care şi le-a câştigat cu însuşi sângele Său. În locul ornamentelor tradiționale specifice acestei sărbători(bostani, struguri, mere, ardei, banane, etc.) ei au adus înaintea Domnului în apa botezului 44 de suflete care L-au mărturisit public pe Isus Hristos ca Fiul lui Dumnezeu şi ca Singurul Mântuitor şi Domn pentru oricine crede şi se pocăieşte. Oraşul Kep, aşezat pe țărmurile liniştite ale Golfului Tailandei, a fost inundat de cântece de laudă şi închinare, stârnind curiozitatea băştinaşilor care s-au alăturat ceremoniei şi bucuriei lor. Evanghelia a fost predicată din nou în aer liber şi mărturia celor care au fost smulşi din idolatrie, budism şi păcat a răsunat atât înaintea oamenilor cât şi înaintea cerurilor. După oficierea botezurilor toți credincioşii au stat împreună la Masa Domnului vestind despre moartea şi învierea Lui, despre trupul Său frânt şi rănile Lui în care suntem vindecați şi sângele Lui care ne curățeşte de orice păcat. 

Lucrarea misionarilor români a stârnit un val de trezire în Cambogia, în special în zonele rurale şi locurile izolate din junglă, numărul celor care au primit botezul ajungând la 120. Dumnezeu le-a dat favoare şi trecere înaintea autorităților pentru a predica Evanghelia în locurile publice săptămânal. Duhul Sfânt întăreşte propovăduirea lor prin semne şi minuni şi eliberează oamenii de sub stăpânirea duhurilor necurate, a bolilor, a viciilor şi a blestemelor. Este o nevoie tot mai urgentă de misionari români care să se alăture acestei mari lucrări în vederea evanghelizării, ucenicizării şi plantării de biserici.


Pentru susținerea financiară a lucrării din CAMBOGIA s-au deschis următoarele conturi:

Moisa Eduard Claudiu
Cont EURO BCR ROMANIA
RO47RNCB0268083256340005
COD SWIFT: RNCBROBU

Moisa Eduard Claudiu
Cont LEI BCR ROMANIA
RO58RNCB0268083256340001

Facebook ID: Church Planting Asia

Vezi si:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.