După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 25 septembrie 2016

ActiveNews.ro: Ioana Picoș-Făgădaru demontează clișeele folosite de homosexuali și acuzațiile care i se aduc: Nimeni nu se naște homosexual! Sunt depresivi, au multe tentative de suicid, copiii crescuți de gay au o copilărie traumatizantă

După prezența la Jocuri de putere de la Realitatea TV, Ioanei Picoș-Făgădaru i s-a adresat o scrisoare deschisă semnată de un cetățean român, Cătălin Stelian - Shanks, homosexual, care trăiește în America și este "căsătorit" cu un alt bărbat homosexual. 
Actrița îi răspunde românului, demontând clar, cu argumente și bine documentat clișeele folosite de homosexuali, în general, pentru a-și susține cauza, dar și acuzațiile care i se aduc.
 "Stimate domn (sper că mă exprim corect) îmi pare rău dar dumneavoastră sunteți acela care nu vrea să vadă realitatea, ci o privește ideologic. Din multele neadevăruri și încercări de manipulare din scrisoarea dumneavoastră mă voi opri doar la câteva. Ați spus așa "Nimeni nu a devenit homosexual". Stimate domn sunt multe studii care dovedesc contrariul. 
Cel mai recent este studiul care îi aparține chiar doamnei doctor (membră APA - Asociația Psihologilor din America) Lisa Diamond. Aceasta este psiholog american și feministă. Este profesor în comportament psihologic și sănătate psihologică la Universitatea din Utah. Cercetările dumneaei se focusează pe dezvoltarea orientării sexuale, identitate sexuală și atașament. Ea a concluzionat că homosexualitatea se dobândește. Nimeni nu se naște homosexual! Aici sunt 2 link-uri ale studiului care concluzionează că orientarea sexuală este fluidă adică se poate schimba pe parcursul vieții.", scrie purtătorul de cuvânt al Marșului pentru Viață România pe contul său de Facebook, care îi reamintește șimărturia unuia dintre foștii homosexuali care acum a revenit la heterosexualitate.
Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.