După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 19 septembrie 2016

ActiveNews.ro: Un pianist rus, de talie internațională, trăiește un calvar de când Protecția Copilului din Marea Britanie i-a luat fiul: Din cauza lor, băiatul mi-a spus că nu mai crede în Dumnezeu

Marea Britanie este una dintre țările europene unde se practică adopția forțată. Cel mai cunoscut caz în România este cel al lui Florin Barbu, căruia i-a fost luat copilul și dat spre adopție unui cuplu de homosexuali.

Social Service - Protecția Copilului din Marea Britanie are permisiunea să ia copiii de lângă părinții pe care-i acuză că nu le oferă o educație adecvată.

RT a difuzat, nu cu mult timp în urmă, un documentar pe această temă, aducând în prim-plan cazul disperat al unui pianist rus de talie internațională, Eugene Lukjanenko. După difuzarea filmului, Eugene a pierdut dreptul de a-și vedea fiul și este în pericol de a fi arestat pentru că a făcut public cazul său, atât la televiziune, cât și printr-o campanie pe Facebook.

"Ne-au luat interviu mie și fiului meu, care ducea o viață frumoasă. Cânta la pian, mergea la o școală rusă, totul era bine. Au fost pur și simplu speriați că Rusia va arăta lumii ce se întâmplă cu fiul meu meu. Ei mi-au luat fiul și acum nu pot să-l văd. Copilul meu va sta într-o casă de asistență maternală până la vârsta de 18 ani. În opinia mea nu există nici o justificare pentru ce i-au făcut! ", spune pianistul.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.