După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 25 septembrie 2016

Q Magazine.ro: Clasamentul european al ateismului

Conform informațiilor oficiale furnizate de Eurostat, colectate pe baza unui amplu sondaj de opinie, statele Europei au fost ierarhizate în funcție de numărul persoanelor care se declară atee. În acest clasament, România se regăsește pe ultima poziție, cu cel mai redus procent de persoane ce-și declară ateismul, respectiv 1%.
Clasamentul ateismului este condus detașat de Franța, cu 40% din populație atee. Restul cetățenilor  fraancezi își declară fie credința în Dumnezeu (27%) fie credința într-o altă forță supremă (27%).
Podiumul clasamentului este completat de alte două stat cu un procent ridicat al ateismului, respectiv Cehia (37%) și Suedia (34%), acolo unde credința în Dumnezeu are cele mai mai scăzute valori, 16% respectiv 18%.

  • Similară Franței din multe puncte de vedere, în clasamentul ateismului, România se poziționează diametral opus acesteia, înregistrând  printre cele mai mari procente de cetățeni care-și declară credința în Dumnezeu (92%) precum și cel mai mic procent de atei autodeclarați (1%). Restul repondenților, 7%, și-au afirmat credința într-o altă forță divină.


Continuarea pe www.qmagazine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.