După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 15 septembrie 2016

Samy Tuțac – Ce să faci cu cei "chemați" doar să critice? Să-i lași în pace...!


În fiecare biserică există un soi de părerologi (părerologia este "știința" datului cu părerea) care "se pricep" de minune la toate, dar nu fac nimic, doar își dau cu părerea și critică de zor ceea ce fac alții. Ținta lor preferată sunt pastorii, mai ales cei care iși iau în serios chemarea de a predica Cuvântul lui Dumnezeu, de a conduce și de a supraveghea poporul lui Dumnezeu. 

Urmează la rând cei care lucrează cu tinerii. În loc sa fie sprijiniți și ajutați să facă cu bucurie lucrarea, sunt folosiți pe post de poligon de tragere, pentru că nu corespund standardelor acestor ipocriți religioși. 

Multe din gloanțele părerologilor sunt trase spre ei. Nu scapă nici învățătorii de la școala duminicală de critica "constructivă" a celor "chemați" să puncteze orice stângăcie apărută pe sistem. 

Nici cei care slujesc în domeniul muzical nu sunt scutiți de aprecierile acide emise de acești "atotștiutori", care se simt "chemați" să-și dea cu părerea pe orice partitură...Ultimii pe listă, "cu voia dumneavoastră" sunt cei din comitet, care în viziunea celor care "pe toate le știu" sunt doar niște "yesmeni" care oricum nu fac nimic...

Ce poți face cu astfel de oameni, frați cu Alexandru căldăraru (2 Timotei 4:14)? Nimic! Doar să-i lași în pace..."Domnul le va răsplăti după faptele lor!"

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.