După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 21 septembrie 2016

Samy Tuțac – Este cumva CCR supusă unor presiuni?


Curtea Constituțională a României a amânat din nou luarea unei decizii asupra căsătoriilor homosexuale, pentru 27 Octombrie. De ce oare? Nu cumva, de undeva se fac presiuni? Mă team că da. Și nu numai la nivelul Curții Constituționale, ci și la nivel politic. Ce vor face Bisericile și liderii lor până pe 27 Octombrie când se va lua o decizie? Cred că este bine să ne rugăm, dar și să acționăm. Redau mai jos un comentariu pertinent despre rolul creștinilor "în cetate".

"Unde sunt vocile care cunosc Adevărul si care trebuie să combată minciuna? Lumina este făcută să lumineze nu să stea sub obroc, spunea Domnul. Nu cei din Biserică au nevoie să audă mesajul impotriva acestor necurății, ci lumea care stă in necunoștință si moarte spirituală. Cine tace se complace, iar mai târziu când întunericul va prinde rădăcini va fi mult mai complicat. Ba mai sunt unii care pe lângă că nu strigă public împotriva răului, mai aruncă apă și pe focul celor ce fac ceva si lovesc în cei ce luptă si îndrăznesc. Dacă ne imaginăm că Cristos ne-a chemat să stăm la patru ace frumoși în Biserică ca la Filarmonică, ne amăgim singuri, creștinism înseamnă luptă în linia întâi pe front."

Ca reprezentanți ai Luminii spirituale și ca "ancore în favoarea influenței morale" este imperios necesar să stăm în picioare și să ne facem auzită vocea într-o vreme de incertitudini și schimbări năucitoare. Este imperativ ca noi, creștinii de toate confesiunile, să nu permitem ca în România familia să fie pervertită. Cazul "Bodnariu" a demonstrat că atunci când ne unim toți în jurul acelorași valori, când ne rugăm cu credință și acționăm în consecință, Dumnezeu este de partea noastră și binecuvântează eforturile noastre. 


Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.