După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 23 septembrie 2016

Sorin Cigher – Apărați-ne și pe noi, cei mai mulți

Glasul celor puțini acoperă glasul celor mulți. Știu să plângă, știu să se plângă și toată lumea umblă grijulie, ca nu cumva să li se încalce drepturile..., pe care, de fapt, nici nu le au... Creatorului nostru.
Unii sar să le ofere șervețele pentru ochii umeziți de ipocrizie și să le aline glasul tărăgănat ca al unui copil șantajist, care știe să întoarcă pe dos familii, să stârnească agitație și controverse. Cei mulți se resemnează, tac, fiindcă doar gândindu-se li se întoarce stomacul pe dos. Privesc scârbiți paradele lipsite de puditate și de respect față de ceilalți și în spiritul unei libertăți trunchiate, glasul mulțimii este anihilat!
 Mă tot întreb: De ce noi, care suntem mulți, suntem desconsiderați și tratați ca invizibili? Nu ni se iau în considerare drepturile, ba ne sunt încălcate într-un mod abuziv!
Apărați-ne și pe noi, dragi parlamentari, pentru că suferim! Suferim pentru că normalitatea dispare. Nici noi, nici viitorul copiilor noștri nu contează! Paradele aprobate și susținute, protejate și colorat organizate ne surprind prin ostentație. Ele contează pentru a fi în pas cu Occidentul. Bătrânii noștri se crucesc privind imaginile desprinse parcă din triburile amazoniene...fără pic de rușine!
Cine ne apără pe noi de impunerile dizgrațioase ale societății moderne? Peste 90% din țara aceasta privește acest tip de comportament ca unul deviant, care aduce un prejudiciu major sănătății morale a societății noastre! Cine ne sare în ajutor?
Poate, clasa politică?

Dragilor, ați cerșit voturile noastre acum patru ani. Ne-ați promis apărarea drepturilor. Acum ce faceți? Fugiți? Tăceți? Tărăgănați luarea unei poziții ferme, în favoarea poporului? De cine vă este frică? Care este suma pentru care ne vindeți viitorul?
Românul mai are încă bunul simț! Încă mai știe ce înseamnă tată și mamă! Românul mai are în sângele lui respect pentru familia tradițională. Noi, românii, vă cerem să ieșiți în față și să ne apărați drepturile! Nu ne tratați cu ignoranță! Suntem cel puțin 3 milioane de români care am semnat pentru revizuirea constituției, tratați-ne cu respect fiindcă și noi v-am trimis acolo! Nu vrem să fim manipulați și nici amânați! Avem nevoie de oameni care să ne reprezinte cu demnitate și cu cinste în funcțiile înalte!
Așadar, cerem să ne apărați pentru că ne simțim lezați de cei puțini, puțini dar care fac atâta gălăgie și vă sucesc mințile de nu puteți lua decizii dictate de conștiință! 
Doamne, trezește-i la realitate pe cei înălțați de Tine în dregătorii și dă-le puterea de a decide drept!
 Sorin Cigher 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.