După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 septembrie 2016

TimpOnline.ro: Liceul Creştin Logos, un proiect grandios. Cum arată şcoala privată ridicată în doar 5 luni. Oficialitățile, la inaugurare (FOTO)

Precum Făt-Frumos, aşa s-a înălţat clădirea cea nouă a Liceului Creştin Logos Bistriţa. În numai cinci luni, cu bani exclusiv privaţi, comunitatea neoprotestantă din judeţ formată în special din penticostali şi baptişti, a construit cea mai modernă şcoală din Bistriţa. Pentru cei peste 200 de elevi, profesorii şi părinţii lor, prima zi din noul an şcolar a fost cu adevărat una în care li s-a tăiat respiraţia de uimire.
Aşa cum se ştie, Liceul Creştin Logos Bistriţa a fost înfiinţat în 2012, fiind prima şcoală privată de nivel primar, gimnazial şi liceal din judeţ. A avut mai întâi patru clase, pregătitoare (fostă zero -n.r.), I, a V-a şi a IX-a, dar în următorii trei ani a tot crescut ajungând anul trecut la 13 clase. Profilul liceului este teoretic, specializarea „Stiinţe ale Naturii” şi este deschis pentru elevi din orice confesiune creştinţă. Liniile directoare ale liceului sunt excelenţa şi moralitatea. Patronat de Fundaţia Gamaliel, Liceul Logos a funcţionat o vreme în spaţii închiriate, însă la începutul anului şcolar trecut, ONG-ul, împreună cu conducerea şcolii, a luat decizia să construiască o nouă clădire pentru liceu şi să-l acrediteze.
Pe un teren de două hectare situat în cartierul Subcetate, între blocurile sociale şi strada Tărpiului, pe lângă breteaua de legătură, în numai cinci luni a fost ridicată o clădire ultramodernă care va avea, în final, trei corpuri: A, care este deja finisat şi adăposteşte 13 săli de clasă, B care va avea funcţiuni administrative (sală profesorală, directorat, secretariat, cabinete medicale, bibliotecă şi amfiteatru) şi corpul C care va fi disponibil pentru creşterea capacităţii, respectiv dublarea numărului de clase.
Continuarea pe www.timpoline.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.