După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 21 septembrie 2016

Viorel Iuga – CCR trebuie să decidă între ascultarea milioanelor de români care și-au exprimat poziția față de familie și presiunile enorme ce vin din partea marilor puteri

Din punctul de vedere al creștinului de rând, CCR ar fi avut nevoie de maxim câteva minute pentru a decide că relația între două persoane de același sex NU este familie și, în consecință, nu trebuie legiferată.

Pentru membrii CCR, decizia este atât de complicată că pronunțarea trebuie amânată pentru a doua oară. Oare înțelegem despre ce este vorba? Pentru mine, situația este clară. CCR trebuie să decidă între ascultarea milioanelor de români care și-au exprimat poziția față de familie și presiunile enorme ce vin din partea marilor puteri. 

Nu știu ce va îngădui Dumnezeu, dar știu care este datoria noastră. Cu ajutor de sus trebuie să trăim viața de familie după principiile divine prezentate în Sfintele Scripturi. Este datoria noastră să ne creștem copiii bine, să îi ajutăm pe tineri să întemeieze familii binecuvântate și să îi ajutăm pe familiști să rămână în ascultare totală de Dumnezeu. 

Și da, este datoria noastră să ne rugăm pentru toți oamenii. Să ne rugăm deci pentru cei care nu vor să țină cont de principiile divine să se pocăiască, iar membrii CCR să decidă cât mai repede în concordanță cu dorințele poporul din care fac parte.
Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.