După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 19 octombrie 2016

AFR: Pretinsul consens științific despre „bunăstarea” copiilor crescuți de homosexuali NU există (I)

Când profesorul universitar Mark Regnerus, renumit cercetăror și cadru didactic la universitatea din Austin, SUA, și-a publicat în 2012 studiul despre riscurile copiilor care sunt crescuți de „părinți de același sex”, el a devenit imediat ținta unei campanii mondiale de defăimare de către puternicul lobby homosexualist. Punerea sub semnul întrebării a mitului „lipsei de diferențe” dintre copiii care cresc în familii nucleare și cei crescuți de homosexuali este o formă de „crimăgândit” contra corectitudinii politice care nu poate scăpa nepedepsită.
Regnerus s-a apărat. A făcut-o suficient de bine ca, cel puțin la nivel formal, acuzațiile contra sa să fie respinse. A continuat să lucreze și să publice (vezi traduceri ale unor articole ale sale la CulturaVieții.ro), iar recent a publicat un articol în care explică în ce mod pretinsul „consens științific” asupra „lipsei de diferențe” de ce vorbeam mai sus „rezultă din modul în care cercetătorii colectează analizează și prezintă datele în susținerea unei concluzii expediente politic, și nu din ceea ce datele tind să releve la adevărata lor valoare.” Pe scurt: mai întâi a existat dorința de legitimare a agendei homosexualiste anti-familie, iar apoi au fost create aceste false studii care să o furnizeze.
Traducerea celui mai recent articol al prof. Regnerus o vom oferi întruna din zilele viitoare: până atunci, vă informăm că vinerea trecută, prof. Regnerus a vorbit la sediul Organizației Națiunilor Unite din New York în cadrul reuniunii cu tema „The Rights of the Child: Parents, Science and Experience” („Drepturile copilului: părinți, stiință și experință”).
Întrunirea a fost organizată de state membre împreună cu organizația non-guvernamentală C-Fam și platforma Civil Society for the Family.

Pentru vizionarea intervenției prof. Regnerus derulați la minutul 4:30 în player-ul video din link-ul de mai jos:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.