După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 octombrie 2016

Cristian Ionescu – Liberalismul și falsa toleranță a domnului Iohannis

În general, indiferent de nuanță, liberalismul pretinde a fi exponentul emancipării, toleranței și pacifismului. Purtătorii săi de cuvânt par a fi oameni cumsecade, apărători ai drepturilor minorităților, refugiaților, săracilor și nedreptățiților societății.
Cât de real este acest spirit se vede îndată ce se confruntă cu oameni principiali care țin la valorile în care cred. Urmează dispreț, insulte și ură. Legile propuse de ei nu doar protejează aceste grupuri ci obligă întreaga societate să le aprobe și să le celebreze.
Liberalii nu au milă atunci când facilitează și finanțează măcelărirea a milioane de copii nenăscuți, când acoperă, încurajează și chiar inspiră violența și dezordinea civică de ordin etnic, atunci când legalizează sodomizarea conștiinței comune a societății, când declanșează o adevărată campanie represivă împotriva conservatorilor care își permit să se exprime împotriva acestui potop de nelegiuire! Liberalii au colți și sfâșie!
Domnul Iohannis are un spirit calm, controlat și detașat, vecin cu indolența. Nu vă lăsați amăgiți, știe despre „fanatismul religios” și își cunoaște loialitățile! Domnul Iohannis este un exponent al unui anumit tip de ecumenism: nu cel care ne ajută să supraviețuim în ciuda diferențelor, ci acel ecumenism care îl obligă pe om să-și renege valorile și să-și calce conștiința!
Poporul român – și nu numai – nu există în vid! Ne-am clădit principii bazate pe crez, adevăruri obiective și experiențe istorice! Președintele Iohannis s-a pronunțat clar împotriva acestor valori! El face parte din contingentul de mercenari aservit elitelor globaliste, infiltrat și poziționat strategic în „sufletul” multor popoare, cu obiectivul clar de a le îngenunchea spiritul național, independența și particularitățile etnice și culturale.

Comentariile domnului Iohannis reprezintă o declarație de război împotriva lui Dumnezeu! Un război în care vrea să târască întreg poporul român! Un război care va atrage mânia și pedeapsa divină! Este un fapt documentat istoric!
Stimați români, 
Acest război nu este al nostru! Dacă președintele Iohannis și elitele liberale vor să-l poarte, să-l poarte de capul lor!
Și, în viitor, lepădați-vă de candidați politici care nu vă reprezintă valorile de esență ale conștiinței, lepădați-vă de mentalitatea resemnării care v-a învățat să alegeți răul mai mic, mai necunoscut, mai altfel și mai tolerabil!
Atunci când precondițiile alegerii noastre vor fi de ordin moral și etic, toate celelalte se vor rezolva de la sine. Altfel o să fie vai de capul tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.