După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 octombrie 2016

Daniel Bodnariu – Domnule Președinte, sunt unul dintre cetățenii care v-au votat cu toată inima pentru că am crezut că sunteți CREȘTIN AUTENTIC...

Trist, dezamagitor... 

Sunt unul dintre cetatenii care v-au votat cu toata inima pentru ca am crezut ca sunteti CRESTIN AUTENTIC. Crestinii adevarati sunt cei mai toleranti cu toti oamenii, ba chiar trebuie sa iubeasca pe toti oamenii, dar mai putin PACATUL si modul de viata pacatos. Atunci cand toleram pacatul si modul de viata pacatos inseamna ca nu mai suntem crestini decat cu numele si un crestin cu numele este mai rau decat un necrestin. 

Domnule Iohannis daca sunteti adeptul tolerarii pacatului in biserica si al modului de viata flagrant pacatos inseamna ca nu sunteti crestin ci doar va inselati singur si ne-ati inselat si pe noi! Orice crestin autentic cunoaste aceste lucruri elementare! 

Nu stiu daca de dragul corectitudinii politice ati abordat aceasta pozitie sau de dragul Bruxelesului, sau pur si simplu aceasta este convingerea dvs sincera, ceea ce ar fi cu atat mai grav pentru ca pe noi crestinii romani nu ne mai reprezentati. Aveti o raspundere imensa fata de tara aceasta in pozitia de autoritate in care v-a asezat Dumnezeu pentru o vreme si va trebui sa raspundeti in fata Lui de ceea ce ati facut pentru binele sau raul ei. 

Poate ca nu conteaza atat de mult ca m-ati dezamagit pe mine si pe multi altii, dar nu-l dezamagiti pe Dumnezeu! Nu va faceti exponentul celor care celebreaza pacatul si vor sa murdareasca institutia sacra a familiei prin tot felul de inventii si caricaturi stricacioase. Faima si banii si placerile de o clipa trec, cu ce veti ramane la final cand se va trage linie?! 

Sper sa nu ramaneti cu rusinea si cu regretul etern de a nu fi facut ceea ce STIATI ca trebuie sa faceti!
Daniel Bodnariu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.