După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 octombrie 2016

Iulian Capsali – Sper că Preşedintele Johannis nu a ajuns o rotiță globalistă în fruntea statului cu procentul cel mai mare de credincioşi creştini din Europa!

E adevărat?!
Nu înțeleg, Preşedintele Johannis i-a făcut pe cei trei milioane de oameni maturi, ortodocşi, catolici, protestanți şi neoprotestanți, mozaici sau musulmani, care au semnat pentru definirea Familiei in Constituție ca fiind căsătoria dintre un bărbat şi o femeie (adică aceea care poate perpetua neamul acesta şi întreaga umanitate), ca fiind doar nişte bieți ''fanatici religioşi''?! 

Dacă este adevărat - sper doar să fie o confuzie datorată faptului că română nu-i este limbă maternă şi exprimarea ideii poate fi alterată din acest motiv - întrebarea următoare ar fi: pe cine reprezintă dl. Johannis? Este agent electoral USR sau Cernea, agentul ideologiilor sexo-marxiste?

Împingerea relativismului până la considerarea normalității ca fiind ''fanatism'' este tipică activiştilor Soros împânziți în toată lumea. Modificarea limbajului, acel ''newspeak'' (nouvorbă) orwellian, este moartea libertății de a gândi altfel decât în şabloane dictate ideologic. Aici se ascunde, de fapt, perversitatea totalitarismului.

Sper doar că nu a ajuns o rotiță globalistă în fruntea statului cu procentul cel mai mare de credincioşi creştini din Europa!
Iulian Capsali

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.