După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 22 octombrie 2016

† Marius, Ruth și familia extinsă Bodnariu: Familia Nan a câștigat recursul împotriva Barnevernet! Copiii se vor întoarce acasă, în sânul familiei iubite, după sentința în unanimitate a judecătorilor

Cu o deosebita bucurie in inima si in suflet putem anunta ca familia Mihaela si Dumitru Nan au castigat recursul impotriva Barnevernet! Bianca si Dragos se vor intoarce acasa, in sanul familiei iubite, dupa sentinta in unanimitate a judecatorilor.
Impreuna cu familia Nan ii multumim Bunului Dumnezeu care a lasat sa gustam si aceasta bucurie si Ii dam Lui slava si pentru aceasta victorie!
Tribunalul local Nord-Troms (Tingretten) a anuntat ieri, 21 octombrie, sustinerea recursului parintilor prin anularea deciziei Comisiei din Consiliul Judetean (Fylkesnemnda). In februarie, Fylkesnemnda a decis sa transfere permanent drepturile de ingrijire a minorilor de la parinti catre protectia copilului (Barnevernet). Iata ca mai sunt 6 zile sa se implineasca un an (27 octombrie) de cand Barnevernet i-a smuls pe Bianca si pe Dragos din familie. Ne rugam in continuare si urmarim ca Bianca si Dragos sa ajunga in familie, si mai apoi ca Dumnezeu sa vindece aceasta familie.
Familia Nan multumeste tuturor celor care i-au sustinut in aceasta perioada. Si noi va multumim si laudam pe Domnul! Laudati pe Domnul!
Marius, Ruth si familia extinsa Bodnariu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.