După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 22 octombrie 2016

NapocaNews.ro: Eu sunt un ”fanatic religios”! Iohannis, un președinte din regimul ”ateo-tehnocrat”

Declarația recentă a lui Klaus Iohannis a fost o palmă în direct pe obrazul a trei milioane de români, care au semnat petiția inițiată de Coaliția pentru Familie privind schimbarea Constituției în vederea susținerii familiei tradiționale formate din bărbat și femeie, dar și pentru restul de 20 de milioane de creștini din țara noastră. Klaus Iohannis a jignit fără să clipească majoritatea covârșitoare creștină a poporului român, considerându-l ”fanatic religios”. 

Președintele nu a jignit doar pe cei trei milioane de români semnatari ai petiției Coaliției pentru Familie, care nu sunt toți ortodocși. Se știe că petiția a fost semnată și de membrii celorlalte culte religioase: romano-catolice, lutherane și neo-protestante. Familia creștină în sens tradițional este susținută de toți cei ce cred în valorile biblice, indierent de confesiune. 

Acțiunea Coaliției pentru Familia tradițională a strâns un consens general indiferent de cultele și confesiunile religioase, deci e greșit cum o parte a presei susține că doar BOR a fost inițiatoarea proiectului de schimbare a Constituției. De altfel, BOR a răspuns elegant oferind, pe lângă o explicație pertinentă, o lecție de morală, demnitate și democrație președintelui Klaus Iohannis, spunând că de fapt acesta s-a referit la un ultimatum transmis chiar de Biserica lutherană din care acesta spune că face parte. 

Pentru BOR contează cele trei milioane de semnături ale cetățenilor români, dar pentru cetățeanul Klaus Iohannis, provozoriu și trecător președinte al României, și cu ajutorul ambasadelor străine și Bruxellului, nu înseamnă nimic. De partea cui este spiritul democratic? Avem o Biserică care respectă voința a trei milioane de români creștini, de diferite etnii și confesiuni și un președinte care nu dă doi bani pe cererea a milioane de cetățeni, ci doar pe indicațiile primite de la ambasadele străine și Comisia Europeană?

Continuarea pe www.napocanews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.