După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 12 octombrie 2016

O nouă Biserică a lui Lucifer inaugurată în Columbia. Galerie Foto

Cu două luni în urmă, simbolurile Iluminati și pentagramele satanice au devenit decorurile celei mai noi Biserici a lui Lucifer, inaugurată în Columbia, într-o zonă rurală. Nu mai este nici o indoială că spiritul diavolului „circulă” liber în întreaga lume încercând să infecteze mintea oamenilor.


Catolicismul a fost religia oficială a Columbiei încă de la colonizarea spaniolă și până la reforma din 1991. Catolicismul a rămas principala religie a națiunii, în ciuda prezenței templelor satanice care provoacă o agitație majoră în rândul columbienilor.
Cultul satanic ar trebui să recunoască faptul că satanismul este interzis în temeiul constituției naționale. Dar conducătorul acestui cult, Victor Damian Razo, pe numele real Hector Londoño Villegas, a ignorat acest lucru și a construit o biserică, un templul satanist, în orășelul Montenegru din regiunea Quindío, în ianuarie 2016, insistând față de autorități că el nu practică satanismul.
În timpul interviului său acordat revistei columbiene „Semana”, Rozo a explicat că obiectul cultului său este Lucifer, îngerul expulzat din cer și nu Satana. De asemenea, el a detaliat că a construit templul, care se pare că a costat 200.000 de dolari (400 milioane de pesos columbieni), cu ajutorul financiar al mai multor sponsori din străinătate. Rozo a arătat în continuare că primul său discipol a fost soția sa, Yeimi Florez. De asemenea, el a explicat de ce crede și de ce se închină lui Lucifer: „Eu pot spune că este un act de rebeliune, dar avem libertatea de a descoperi singuri adevărul. Noi nu suntem sataniști. Noi nu ne închinăm diavolului. Noi ne închinăm unui înger numit Lucifer, care a fost conceput inițial ca un înger al luminii, iubirii și păcii.”
Continuarea pe www.cunoastelumea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.