După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 26 octombrie 2016

Someșeanul.ro: Pastorul Bisericii Baptiste din Cehu Silvaniei, decedat într-un accident rutier – FOTO

Un accident de circulație soldat cu decesul unui bărbat de 28 de ani a avut loc marți după amiază la ieșire din localitatea sălăjeană Bulgari.
Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs după ce un autoturism Volkswagen, la volanul căruia se afla tânărul de 28 de ani, a intrat în coliziune frontală cu un camion care transporta porumb. Impactul a fost atât de violent, încât tânărul de la volanul autoturismului a murit pe loc.
”Garda Cehu Silvaniei și Detașamentul Zalău au intervenit la un accident rutier petrecut pe DJ 108 D, la ieșirea din localitatea Bulgari.
Pompierii au descarcerat șoferul unui autoturism, însă din nefericire acesta a fost găsit decedat. De asemenea s-a sablat carosabilul și s-au asigurat masurile psi pentru a se evita producerea unui incendiu la autotrenul încărcat cu porumb”, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sălaj.

Continuarea pe www.someseanul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.