După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 17 octombrie 2016

The Epoch Times România: Zeci de mii de persoane au protestat la Paris împotriva căsătoriilor între homosexuali

După doi ani departe de lumina reflectoarelor, mişcarea împotriva mariajului între homosexuali Manif Pour Tous (Protest pentru Toţi) a fost reactivată, duminică. Conform datelor oferite de poliţie, între 23.000 şi 24.000 de persoane s-au adunat în Piaţa Trocadero din vestul Parisului, pentru a protesta împotriva legilor franceze privind mariajul între persoanele de acelaşi sex.
Organizatorii au susţinut că la protest au participat aproximativ 200.000 de persoane, deşi poliţia a publicat cifre semnificativ mai mici.
Manifestanţii au mărşăluit pe străzi fluturând steagul francez şi culorile mişcării – albastru şi roz. Pe unele pancarte au fost scrise mesaje precum, “Cu toţii pentru familie” sau “În 2017 voi vota pentru familie”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.