După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 octombrie 2016

Tony Berbece – Române, cadavrul infectat e în curtea ta acum!

Pasionat de istorie fiind am citit cum pe vremuri, în timpul marilor ciume, în caz de război bombele chimice erau niște cadavre îmbâcsite de virusul provocator de ciumă. Cei ce asediau o cetate aruncau un astfel de cadavru peste zid și așteptau ca locuitorii ei să moară măcinați de acest virus. Dacă cei din cetate îi dădeau foc repede erau șanse să scape.

Până astăzi ne uitam prin binoclu de departe la alții măcinați de ciuma imoralității și degradării societății, dar președintele nostru drag ne-a aruncat cadavru' și în curtea noastră. Ori îi dăm foc cu rugăciunile noastre și cu o împotrivire vehementă ori îl îmbrățișăm ca naivii și "murim" cu toții lent și dureros.

Nici să-l lăsăm pe caldarâm gândindu-ne că nu e traba noastră nu-i o soluție. "Șobolanii societății" (gândiți-vă voi care sunt ăștia) se vor înfrupta din acest cadavru și apoi îl vor aduce în casele noastre și ne vor mușca otrăvitor pe noi și pe copiii noștrii.

Nu stați nepăsători! Rugați-vă și apoi împotriviți-vă! Altfel vom plânge în pumni de ciudă că nu am făcut-o la timp!
Doamne ajuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.