După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 10 octombrie 2016

Viorel Iuga – Dacă îi lăsăm pe cei aleşi de noi să dea legi împotriva noastră nu suntem noi fără minte? Dacă lăsăm minoritatea să facă legea pentru majoritate, mai putem avea pretenţia că suntem înţelepţi? Dacă prin pasivitatea noastră vom permite anormalităţii să ia locul normalităţii, atunci sigur putem fi etichetaţi fără minte.


Ne uităm cu stupoare la ce se întâmplă şi la viteza cu care se rostogolesc evenimentele. Uneori ne întrebăm dacă trăim un coşmar sau este realitate. Pe lângă faptul că se degradează toţi cei mari, atât ca vârstă, cât şi ca poziţie socială sau religioasă, se profanează în mod legal şi constant mintea copiilor noştri. Culmea, se apelează la drepturile şi la binele lor. Văzând toate acestea, mă gândesc tot mai mult şi mai intens la afirmaţia Domnului prin profetul Osea: Poporul fără minte aleargă spre pieire. Osea 4:14

Ştiu că nu sună bine şi nici plăcut. Cum să spui unui popor că este fără minte? Cum îţi poţi permite să afirmi că merge spre distrugere? Şi mai ales când nu este vorba de un popor păgân, ci de un popor cu multă cunoştinţă de Dumnezeu.

Dragii mei, dacă poporul român este sau nu un popor fără minte, vom vedea în perioada următoare. Dacă în perioada următoare, prin tăcerea noastră vom renunţa la Cuvântul lui Dumnezeu şi la binecuvântarea Creatorului atunci sigur suntem fără minte. Dacă vom aşeza păcatul şi plăcerile în locul virtuţilor, sigur suntem fără minte. Dacă nu vom ţine cont de binele pe care ni l-a făcut Dumnezeu nu putem fi decât fără minte. Când un popor îi întoarce spatele Salvatorului Său, când un popor creştin devine la fel ca unul păgân sau chiar mai rău, cum mai poate susţine că are minte? Dacă ştim adevărul, dar tăcem, nu suntem noi fără minte? Dacă îi lăsăm pe cei aleşi de noi să dea legi împotriva noastră nu suntem noi fără minte? Dacă lăsăm minoritatea să facă legea pentru majoritate, mai putem avea pretenţia că suntem înţelepţi? Dacă prin pasivitatea noastră vom permite anormalităţii să ia locul normalităţii, atunci sigur putem fi etichetaţi fără minte. O precizare importantă: Poporul ajunge fără minte nu pentru că Domnului i-ar face plăcere. El ajunge fără înţelepciune pentru că renunţă la ascultarea de Dumnezeu, pentru că acceptă orbirea Satanei.

Mă rog şi sper din toată inima să ne gândim cu seriozitate spre ce alergăm. Să ne gândim la final şi la ceea ce vom face la urmă. Dacă nu luăm atitudine împotriva păcatului şi a celor care promovează păcatul, indiferent cine sunt ei, vom pierde binecuvântare şi ne vom îndrepta spre distrugere.

Dragi fraţi creştini şi români, indiferent unde aleargă liderii noştri, noi să NU alergăm spre pierzare. Să NU alergăm cu cei care i-au întors spatele lui Dumnezeu. Dacă tot avem viaţă şi energie să o folosim pentru a alerga în direcţia bună şi cu cine trebuie. Să alergăm pe calea lui Dumnezeu, să alergăm cu aleşii lui Dumnezeu şi să alergăm spre Domnul şi spre glorie.
 
Este singura alergare în care merită investit şi care aduce un profit inimaginabil, pentru că este veşnic.

Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.