După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 15 octombrie 2016

Viorel Iuga – În aceste zile cruciale, NU ne este permis să tăcem: NU ne este permis să NU spunem adevărul despre FAMILIE!


Când răsfoieşti filele istoriei, ajungi la împrejurări şi evenimente pe care crezi că nu le vei vedea sau nu le vei parcurge niciodată. La fel este şi în cazul slujitorilor lui Dumnezeu. 

Citim despre slujitori din generaţiile precedente, îi admirăm, ne bucurăm de credindioşia lor, dar credem că nu vom ajunge ca ei. Nu m-am gândit niciodată că voi fi în situaţia lui Ioan Botezătorul, dar iată că am ajuns. Recent, Duhul Sfânt al lui Dumnezeu mi-a spus foarte clar: 

Nu-ţi este îngăduit! 

Ca slujitor al Meu, nu îţi este permis să taci, să te faci că nu vezi, să presupui că nu ar fi periculos. Nu îţi este îngăduit să spui că oamenii ştiu, dar nu vor. Nu îţi este permis să îţi fie teamă, să diluezi adevărul sau să ascunzi adevărul. Nu îţi este permis să rămâi ascuns sau să laşi lucrurile în seama altora. 

Când am primit mesajul acesta, am înţeles ce trebuie să fac şi cum trebuie să procedez. Conştient că nu îmi este permis să fiu nepoliticos, să jignesc, am să mă adresez câtorva categori de oameni.

Slujitorilor Cuvântului! Stimaţi slujitori ai amvoanelor şi altarelor este timpul să ne amintim că NU ne este permis. Nu ne este permis să stricăm, să alterăm Cuvântul. Nu ne este permis să schimbăm ceva din Scripturi pe niciun motiv. Nu ne este permis să Nu Cunoaştem Cuvântul. Trebuie să îl cunoaştem. Nu ne este permis să tăcem sau să spunem adevărul parţial. Dumnezeu, da bunul nostru Dumnezeu, ne-a dăruit o chemare şi o slujbă nobilă. În timp ce fraţii noştri merg să sape şanţuri, să defişeze spini, să îşi rişte viaţa pe ogoare, schele şi şantiere, în timp ce unii muncesc greu, ca roboţii în fabrici sau în alte locuri, nouă Domnul ne-a dat slujba predicării Cuvântului. Este o slujbă frumoasă şi care face numai bine. Este o slujbă plătită dublu: şi aici şi în veşnicie. Este o slujbă aducătoare de viaţă. Să o preţuim, dar să înţelegem că există cerinţe clare şi categorice. Nu ne este îngăduit să nu ne-o facem bine. Indiferent de circumstanţe, de audienţă, de timp, de majoritate şi dorinţa ei, nouă ne este permis şi poruncit să trăim în adevăr, să mărturisim adevărul şi să plătim pentru adevăr. Dacă suntem ispitiţi să nu ne implicăm să ne amintim unii altora că nu ne este permis. 

În aceste zile cruciale, NU ne este permis să tăcem: NU ne este premis să NU spunem ADEVĂRUL despre FAMILIE! 

Spuneţi tuturor cu toată convingerea, fermitatea şi claritatea că familia a fost creată de Dumnezeu între un bărbat şi o femeie. Reafirmaţi cu tărie că doar aşa, familia este iubită şi binecuvântată de Dumnezeu!
Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.