După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 20 noiembrie 2016

Coaliţia pentru Familie – Atenție la manipulare!


Ierii a fost planificat în București un marș împotriva inițiativei noastre pentru familie. Au participat 200 de persoane. Organizarea a fost finanțată din fondurile structurale pentru Europa de Est (în paranteză fiind spus, mai degrabă finanțări pentru destructurarea societăților de aici). 

Numele a fost manipulant din start: „Dumnezeu nu face politică”. Sloganurile au fost îndreptate împotriva referendumului, partidelor, bisericii ortodoxe, oamenilor religioși în general.

Ceea ce obturează aceste onguri: foarte mulți concetățeni fără afinități religioase susțin definirea căsătoriei ca uniunea dintre barbat și femeie! Federația Națională a Asociațiilor de Părinți ne susține de asemenea. 

Permanent a existat tendința de manipulare a mesajului Coaliției pentru Familie prin cuplarea sa cu instituția bisericii ortodoxe sau cu persoanele religioase din România. 

Asocierea semnatarilor inițiativei pentru familie cu religia nu este decât un semn de intoleranță din partea celor care doresc și invocă toleranța.

Atenție la manipulare!
Coaliţia pentru Familie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.