După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 16 noiembrie 2016

† Comunicat de la Marius şi Ruth Bodnariu: După un an, noi speranţe şi... o nouă viaţă!

16 noiembrie 2015, o pagina foarte intunecata in jurnalul familiei noastre. Un an mai tarziu, nu vrem sa poposim prea mult asupra acestei experiente inspaimantatoare, ci ne ridicam ochii si ne incingem vesmintele gata sa dam slava si sa ne rugam! Sa ne deschidem dar gura si sa laudam pe Dumnezul nostru caruia Ii pasa, care este Atotputernic, este Dragoste si plin de Indurare, este Drept si Sfant, Sfant, Sfant! Si-a intors fata catre noi si ne-a binecuvantat. Ne-a ascultat plansul inimilor noastre si ale copiilor nostrii. Ne-a intarit si ne-a purtat. A Domnului sa fie Gloria! 
Apoi, intr-o zi ca aceasta, sa ne deschidem gurile in rugaciune pentru cei in nevoie, pentru aceia care si-au pierdut copiii acestei masinarii insetata de sange, constienta si determinata sa distruga cat mai multe familii cu putinta. Sa cerem lui Dumnezeu sa ne dea intelepciune, putere si vointa dintr-o inima plina de dragoste si compasiune pentru mii de copii smulsi din bratele celor dragi, ca sa stim ce avem de facut pentru a-i sustine, pentru a fi o voce pentru ei si pentru a le vindeca familiile. 
As vrea sa va prezint un citat din Biblie pe care fratele nostru Cristi Tepes l-a folosit incercand sa convinga un jurnalist crestin de la ziarul crestin Dagen din Norvegia, sa rupa linistea si corectitudinea politica si sa se implice in mediatizarea cazului nostru:
"Proverbe 31:8,9 Deschide-ti gura pentru cel mut, pentru pricina tuturor celor parasiti! Deschide-ti gura, judeca cu dreptate si apara pe cel nenorocit si pe cel lipsit.”
Iti impartasesc doua versete pe care le-am remarcat si le-am luat ca o motivatie inca din anii comunistilor.
Cu dragoste in Hristos,
Cristi”
Ne rugam ca aceste cuvinte sa-si gaseasca drumul in inimile noastre intr-un pamant bun si sa aduca roada vrednica de Imparatia Lui.

Dorim cu aceasta ocazie sa multumim din nou celor ce s-au expus si ne-au fost vocea, mijlocind pentru noi atat inaintea lui Dumnezeu cat si inaintea lumii. Prin aceasta, ati lasat ca Lumina (Isus Hristos) sa lumineze si sa aduca speranta in intunericul unei epoci dezolante. Dumnezeu sa binecuvanteze fiecare inima si fiecare genunchi, fiecare voce care a strigat pentru dreptate in lunile reci ale iernii. Ecourile vocilor dumneavoastra, nu numai ca au spart gheata fricii care voia sa ne ingroape de vii, dar au si zguduit zidurile si muntii Norvegiei. Atunci cand prin Harul Domnului copiii nostrii au inceput sa afle despre ceea ce se intampla in suportul lor, au inceput sa prinda speranta si sa fie vindecati.

Am vrea sa multumim lui Dumnezeu pentru ceea ce El continua sa faca in familia noastra. Acolo unde Barnevernetul si-a infipt securea sa starpeasca viata din arborele familiei noastre, Dumnezeu a permis ca un nou mugure sa infloreasca si sa aduca viata si vindecare. Mai avem un bebe spre bucuria surioarelor mai mari si a fratiorilor, a parintilor si a tuturor celor care iubesc viata! Dumnezeu sa binecuvanteze acest suflet si familia noastra spre Gloria Numelui Sau si spre incurajarea celor ce si-au pus nadejdea in El!

Soli Deo Gloria!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.