După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 17 noiembrie 2016

👪 Eduard Teodorescu – Iohannis face jocul europenilor occidentali şi a ocultei mondiale! Lui i se pare o "decizie înţeleaptă" cu privire la un referendum amânat la anul, dar multora dintre noi - nu.


Lui i se pare o "decizie inteleapta" cu privire la un referendum amanat la anul, dar multora dintre noi - nu. 

De ce spune dl. presedinte sa asteptam pana la primavara, cand toti romanii se vor prezenta oricum la urne in decembrie? Mai era doar o foaie in plus de stampilat atunci, atat; era simplu de tot! De ce vrea totusi dl.Johanis amanare, de ce alti bani cheltuiti cu alte urne, cu alte sali de votare si comisii in primavara?

Pentru ca in decembrie s-ar prezenta probabil, mai mult de 50% dintre alegatori si referendum-ul ar deveni un succes (cam tot electoratul roman va vota pentru familie=barbat+femeie, se stie!). Dar in primavara vor veni probabil mai putini votanti la urne (sub 50%), pentru ca interesul maxim al romanilor este indreptat spre sfera politica si mai putin spre cea morala (din pacate). 

Daca la urne nu se va prezenta in primavara acel minim de 50% din electorat, atunci tot efortul nostru de modificare a Constitutiei va deveni nul! Se va intampla ca si in cazul unui demers similar (anti-imigratie) organizat de premierul ungar Victor Orban - care nu a fost recunoscut de UE, din cauza prezentei sub 50% a votantilor. 

Nu trebuie renuntat la ideea ca referendum-ul pro-familie sa fie organizat in aceeasi zi cu alegerile parlamentare!!! NU!!

Johannis face jocul europenilor occidentali si a ocultei mondiale! El stie ca ceea ce se poate amana acum, se poate amana din nou, si mai tarziu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.