După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 17 noiembrie 2016

George Mioc – PNL vrea să păcălească milioane de români și să își bată joc de voința poporului...


PNL vrea să păcălească milioane de români și să își bată joc de voința poporului așa cum și-a bătut joc de referendumul din 2009, pe care refuză să îl respecte și în ziua de azi. 

Doamna Adriana Săftoiu, prim-vicepreședinte al PNL București, a spus, pe un ton arogant, că acel referendum a fost "consultativ", deci nu trebuie respectat. 8.665.442 de români au votat pentru parlament unicameral și reducerea numărului de deputați la 300, dar PNL refuză să respecte voința poporului.

Așa vor face și cu referendumul pentru definirea familiei tradiționale: au încheiat un protocol cu Coaliția pentru Familie, de frica alegerilor, dar nu își vor respecta cuvântul. Fie nu vor respecta termenul de organizare, în aprilie 2017, fie vor decreta că acesta e un referendum consultativ și vor refuza să îl transforme în literă de lege.

Dragi prieteni, nu trebuie să avem încredere în acești farisei, niște staliniști atei. Ne mint! 
Trebuie să ne folosim toată forța - suntem câteva milioane - inclusiv ieșind în stradă, pentru a cere referendum la 11 decembrie!!!

George Mioc



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.