După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 4 noiembrie 2016

† Guvernul cambodgian aprobă misionarilor români organizarea evanghelizării de Crăciun în aer liber!

Dragii noștri,
Ultimele trei luni de lucrare au fost foarte aglomerate deoarece prin harul Domnului am ajuns să slujim și bisericile din Vi#et*n@m și Myanmar pe lângă lucrarea de aici din Cambodgia.
În Cambodgia peste 100 de frați și de surori au mărturisit public pe Hristos în apa botezului din Golful Tailandei, prilej cu care am oficiat în aer liber Cina Domnului și programul de evanghelizare. 
În orașul Takeo am organizat o conferință pastorală la care au participat ~150 de lideri din 5 provincii. Au fost zile pline de învățătură și studiu biblic care au avut menirea edificării și consolidării vieții de credință și de slujire a celor prezenți. Am continuat lucrarea de evanghelizare la sate în special prin proiectarea filmului ”Isus”. Ne bucurăm că mulți oameni și-au predat viața în mâinile lui Hristos și acum îi pregătim pentru botez.  În provincia Battambang, situată la 14 ore dus-întors de casa noastră, lucrările de propovăduire a Evangheliei au adus ca rod deja primele două suflete.
Din pricina persecuției, în Vi#et*n@m am vizitat doar un sat unde am slujit creștinii de acolo aflați în suferință. Pentru o mai bună eficiență am organizat o conferință cu păstori și lideri din aprox. 100 de biserici. Mulți din ei au venit de la distanțe de peste 800 km, ceea ce în Vi#et*n@m înseamnă 2 zile cu autobuzul. Foamea și dragostea după Cuvânt și după studierea Scripturii este mare și se bucură enorm de mult când ne facem timp pentru ei să îi slujim. Pe lângă învățătura din Cuvânt, slujba de consiliere este imprescindibilă, dat fiind numărul mare de probleme și atacuri pe care le întâmpină atât în viața personală cât și în viața bisericii.

Am plecat apoi în Myanmar unde budismul pregnant și negura idolatriei distrug zilnic viețile și sufletele celor peste 50 milioane de locuitori. Propovăduirea Evangheliei a adus ca rod 15 suflete care L-au primit pe Hristos ca Domn și Mântuitor.  Am organizat deasemenea o conferință pastorală la care au participat aprox. 150 de păstori, prezbiteri, diaconi și lideri din mai multe provincii. Foarte mulți din cei prezenți au venit de la distanțe mari, 3 zile cu autobuzul, pentru a primi învățătură și echipare pentru lucrarea de slujire.
Ne pregătim acum pentru sărbătoarea nașterii Domnului și o vom celebra printr-un program special organizat în aer liber unde se așteaptă participarea a 10.000 de oameni. În urma întâlnirilor cu oficilitățile de la Ministerul Cultelor și Religiilor am obținut aprobările necesare pentru  cele 7 ore de evanghelizare și ceremonie religioasă pentru data de 25 Dec. 2016. Este pentru prima dată când în Cambodgia cineva organizează un eveniment de așa amploare în public și îi mulțumim Domnului pentru că am căpătat trecere înaintea autorităților. Atașăm în linkul de mai jos acest proiect și costurile organizării lui la care vă încurajăm pe fiecare ca financiar să fiți alături de noi și să profităm de favoarea pe care Domnul ne-o face de a propovădui Adevărul la așa de mulți oameni odată.(disponibil doar în limba engleză). Se necesită o mare cantitate de pliante și literatură creștină (30.000 buc.) pentru a căror tipărire solicităm sprijinul dumneavoastră.
Dorim să vă mulțumim tuturor celor care vă rugați pentru noi și susțineți în fiecare lună lucrarea de aici din Asia.
Fiți binecuvântați în numele Domnului Isus!


Pentru susținerea financiară a lucrării din CAMBODGIA s-au deschis următoarele conturi:
COD SWIFT: RNCBROBU

RO47RNCB0268083256340005
Moisa Eduard Claudiu
Cont EURO BCR ROMANIA

RO58RNCB0268083256340001Moisa Eduard ClaudiuCont LEI BCR ROMAN

Facebook ID: Church Planting Asia


Cu prețuire,
Claudiu, Cristina, Sammy. Debby


Click pe imagini pentru comenzi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.