După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 8 noiembrie 2016

Observator.ro: Remus Cernea, supărat pe liberali, după ce Gheorghe Falcă a postulat: „familia nu e formată din Ion şi Gheorghe“

Militant al drepturilor comunităţilor gay, deputatul independent Remus Cernea a adresat astăzi un apel către liberali, pe care îi atenţionează asupra declaraţiilor homofobe ale şefului de campanie, Gheorghe Falcă.

Nemulţumirea parlamentarului de Constanţa a pornit de la o declaraţie a lui Falcă, în care primarul Aradului a postulat că familia nu poate fi formată din „Ion şi Gheroghe“: „Familia nu se discută în lumea aceasta din cine este formată. Nu cred că va exista vreodată vreun român să spună că familia este formată din Ion şi Gheorghe. Nu cred ca vreodată să trebuiască ca noi, primarii, care stăm cu tricolorul pe piept, să mergem să îi căsătorim pe acei oameni”.

Falcă a insistat cu un atac direct asupra lui Remus Cernea: „De aceea, să nu uitaţi un lucru: PSD l-a avut pe Remus Cernea, PNL nu va avea niciodată un Remus Cernea, ci va fi partidul care susţine familia română“.

Drept urmare, deputatul crede că un astfel de discurs este propriu doar partidelor extremiste din Europa. „În orice țară demcoratică în care drepturile omului sunt respectate, un derapaj homofob precum al domnului Gheorghe Falcă ar fi primit un răspuns critic ferm din partea vocilor publice responsabile, iar cariera politică a respectivei persoane ar fi fost puternic compromisă. A nu recunoaște drepturile persoanelor LGBT înseamnă a le nega umanitatea. În virtutea faptului că este om ar trebui ca fiecare să se bucure de egalitatea în drepturi, fără privilegii și fără discriminări. A fi astăzi homofob este echivalentul istoric din prezent cu a fi antisemit în perioada interbelică, rasist acum 6-7 decenii în Statele Unite în timpul mișcărilor pentru înlăturarea segregării rasiale ori oponent al mișcărilor pentru dreptul la vot al femeilor acum aproximativ un secol. În esență, rasismul, antisemitismul, misoginismul și homofobia ori alte forme de discriminare au ca numitor comun negarea umanității și egalității în drepturi pentru toți cetățenii.

Continuarea pe www.observator.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.