După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 28 noiembrie 2016

Occidentul pedofil! Aproape 400 de copii salvaţi și 348 adulţi pedofili canadieni arestaţi!

O rețea de pedofilie din Canada a fost trimisă în judecată după o operațiune complexă desfășurată de Poliția din Toronto.
Au fost eliberați 400 de copii – unii foarte mici – care erau exploatați sexual și filmați în timpul unor acte sexuale pe care polițiștii le-au calificat drept „oribile… printre cele mai cumplite văzute vreodată”.
S-au făcut 348 de arestări, dar numărul celor implicați va continua să crească odată cu executarea mandatelor de arestare internaționale. Imaginile filmate erau vândute în străinate, iar veniturile erau de ordinul milioanelor.
Cel mai alarmant fapt este că mulți dintre cei arestați erau lucrători sociali de tineret și alte persoane care aveau relații apropiate, în mod oficial, cu copiii pe care ajungeau să-i introducă în rețea pentru exploatare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.