După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 20 noiembrie 2016

Reţeaua pro-homosexuali din România finanţată de Soros: Aspen-OMV-Raiffeisen-UniCredit-unchiul Ministrului Sănătății

FLUX 24 a dezvăluit vineri că una din fundațiile finanțate de miliardarul George Soros din România este Aspen Institute condusă în acte de fostul ministru de externe Mircea Geoană, dar cu conexiuni în lumea afacerilor din România la vârful a două bănci străine și a companiei OMV PETROM.
Sâmbătă, Andrei Ţărnea, directorul executiv Aspen România, a participat la marşul „Dumnezeu nu face politică”.Membrii comunităţii LGBT şi susţinători ai acestora au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de propunerea Coaliţiei pentru familie de a organiza un referendum cu privire la modificarea definiţiei familiei în Constituţie. Țărnea a oferit și declarațiile presei în care a susținut căsătoriile gay.
George Soros susține în ultimii ani prin fundațiile sale două teme cheie: căsătoriile homosexuale și primirea migranților musulmani în Europa.
Căsătoriile homosexuale sunt susținute în România în mare parte de organizațiile finanțate de George Soros.
-------------------------------------------------------------------------
CE A SCRIS FLUX 24 DESPRE FILIERA ASPEN:
Pe o listă a organizațiilor finanțate de miliardul american George Soros publicată în presa americană apare un nume cheie: Aspen Institute . Filiala din România este condusă de fostul lider PSD, Mircea Geoană, fost ministru de externe și fost ambasador în SUA.
De această filieră a lui George Soros nu s-a vorbit până acum în România, numele dezvăluite în media românească mergând doar spre societatea civilă.
De data aceasta dezvăluirile sunt explozive.
Informațiile publice din acest caz indică că cel puțin două bănci cheie străine din România sunt conduse de oameni aflați în relații cu George Soros.
Continuarea pe www.flux24.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.