După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 24 decembrie 2016

Cristian Ionescu – Felicitare de Crăciun și Anul Nou

Cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului și a Anului Nou, doresc să transmit tuturor celor care ne urmăresc prin intermediul programelor Bisericii Elim – Chicago, Credo TV, Popas pentru suflet și social-media:
Domnul să vă binecuvânteze pe dumneavoastră, familiile și bisericile din care faceți parte cu harul și pacea Sa, să vă dăruiască sănătate și prosperitate, dar mai presus de toate, El să vă păstreze în voia Sa și să vă răsplătească veșnic toate ostenelile și râvna pentru înaintarea Împărăției Sale!
Mă alătur întregii familii a Bisericii Elim și vă mulțumim pentru dragostea și părtășia cu care ne-ați onorat în cursul anului 2016!
Domnul ne-a dat multe biruințe (între care și miracolul Bodnariu) și ne-a călăuzit prin Duhul Său cel Sfânt! Să-i fim recunoscători și să-L sărbătorim pe El, Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul sufletelor noastre! Amin!
Cristian Ionescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.