După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 30 decembrie 2016

"Dispute" politice post-electorale între pastori penticostali: "Nu va trece mult până vă veți vindeca de această naivitate, veți vedea cât va susține Dragnea familia creștină...."

Pagina de Facebook este spaţiu public, nu privat, arată o decizie irevocabilă a Inaltei Curţi de Justiţie şi Casaţie. Prin urmare, tot ceea ce se publică pe Facebook implică asumare şi responsabilitate. Cu atât mai mult când cei ce postează aici sunt lideri de opinie, aşa cum sunt pastorii evanghelici. Astăzi vă prezentăm din nou un instantaneu surprins pe teme politice...


Cand ai un presedinte "normal", care da explicatii poporului pt deciziile luate, esti multumit. Când face ceea ce ii cerem, suntem fericiți. Dar este o bucurie "normala" pentru că, desigur, este datoria unui presedinte sa dea socoteala poporului pt fiecare decizie. Dar, când ai un presrdinte cu unele limitări, care vorbeste si gandeste mult mai greu decât un presedinte "normal", e dificil.
Aș vrea să vă cer ceva, hadeti totusi sa-i multumim Presedintelui ca totusi, inainte de a pleca in vacanta (stiti ca ii plac vacantele), a facut efortul, si-a facut timp sa semneze decretul pt numirea premierului.😅
Acum putem sa avem sarbatori linistite. Va doresc ca anul 2017 sa fie un an mai bun, din toate punctele de vedere, decat 2016. La multi ani tuturor prietenilor!
Vasilica Croitor Dacă nu era președintele ăla molcom sa ii spună stop lui Dragnea, acum aveam guvernul îndreptat cu fata spre Mecca. Te-ai simțit mândru de prima opțiune a lui?


Luca Denes Vasilica, am spus-o si in alte comentarii, clar, NU. Dar, el trebuia sa-si justifice decizia. In opinia mea daca ar fi spus doar atat: o apreciez pe d'na Saideh ca fiind o profesionista in domeniul administratiei publice, dar nu pot sa desemnez un premier musulman intr-o tara crestina. Daca ar fi spus doar atat, avea sanse sa se rebiliteze in fata crestinilor care au fost jigniti cand a declarat ca este deacord cu casatoriile gay. 

Vasilica Croitor Uluitor, ce sistem de evaluare ai! Adică Iohannis a este de acuzat ca nu a dat nu știu ce explicații (evident ca era o capcana sa vina cu explicațiile in public), dar ce face Dragnea este de trecut la si altele... Acolo era cu adevărat ceva scandalos. Dupa ce recunoști ca Dragnea si-a bătut joc de popor când a desemnat-o pe cucoana asta, poți sa ii ceri scuze lui Iohannis ca nu a dat un răspuns mai amplu. Apropo de răspunsuri. PSD nu mai termina odată campania? Am auzit azi discursurile lui Dragnea si Taricenau. Zici ca mâine sunt alegeri.

Mircea Levi Bradeanu Uluitor cum unii aleg să apere și să promoveze un sistem care este reprezentat de către Iohannis, pro-homosexualitate. PSD -ul cu ALDE nu sunt partide de îngeri. Au bubele lor dar și-au asumat susținerea Coaliției pentru Familie! Nu știu dacă se vor tine de cuvânt dar știu sigur ca Iohannis s-a pronunțat pentru homosexualitate! Dragnea și-a bătut joc de popor? Dragnea e un ortodox și era de înțeles ca acea Cucoană era doar o marionetă! Iohannis și-a bătut joc de popor și de Dumnezeu! Iohannis ca protestant care s-a ridicat împotriva lui Dumnezeu și a familiei, ca om care a spus ca Biblia l-a marcat, a izbit în România! Eu sunt uimit cum de strecuraţi țânțarul și înghițiți cămila. Azi raul maxim în România este Iohannis și sistemul lui, orice altceva e mai bun, azi, infinit mai bun. Specific, în contextul actual!

Luca Denes Mircea, e corect ce spui. Asta ma intriga si pe mine. Cum este posibil ca pastorii, care apara valorile crestine de la amvon, in urma cu 2 luni, cand Iohannis a gafat lamentabil, nu au fost revoltati, iar acum cand Dragnea a aruncat o momeala in persoana d-nei Saideh, a fost o mare problema. Eu as spune, doar asa intre noi prietenii, slava Domnului ca Iohannis a muscat, altfel era rau in primul rand pt Dragnea.

Vasilica Croitor Nu va trece mult până vă veți vindeca de această naivitate, veți vedea cât va susține Dragnea familia creștină. Până una alta, priviți la voturile pe care le dau PSD-iștii lui Dragnea în Parlamenul European în chestiunea familiei și vă veți lămuri. Stânga a fost de un secol încoace mult împotriva valorilor creștine, inclusiv a familiei. Asta este realitatea istorică.

Vasilica Croitor Mircea Levi Bradeanu dacă Dragnea era de partea coaliției pentru familie, deja se vota referendumul. Era simplu, PSD avea greutatea necesară în parlament și putea să pună pe ordinea de zi referendumul ÎN ORICE ZI DOREA. Dragnea a știut să exploateze doar naivitatea celor care cred că tot ce spune un politician se mănâncă. În schimb, referendumul a fost băgat la sertar.

Mircea Levi Bradeanu Se poate să nu dea curs Referendumului. Se poate. Vom vedea. Dar acum, azi, avem un președinte, Iohannis care susține pe față homosexualitatea și pe Dragnea și ALDE care au spus ca va fi Referendum. Acesta este ceea ce e concret azi. Sper sa se pună și în practică Referendumul!

Vasilica Croitor Si ce părere ai despre faptul că PSD are cel mai negativ istoric de vot împotriva familiei? Ce părere ai de faptul că PSD a vrut să impună un premier musulman?

Vasilica Croitor Am înțeles, adică nu e nimic de înțeles din răspunsul de mai sus la niște întrebări concrete, referitoare la ideologia PSD, dar ce mai contează. Voi sunteți siguri că PSD este partidul providențial și asta vă este de ajuns.

Luca Denes Vasilica Croitor, tu sti ca povestea politica este fara sfarsit, cu puncte tari si de o parte si de alta. In urma cu 2 ani castiga dreapta un ptesedinte cu peste 6 mil de voturi. Acum castiga stanga alegerile parlamentare cu peste 3.5 mil de voturi, da...Vezi mai mult

Luca Denes PSD nu este un partid providential si nici nu va fi, dar este un partid care lupta mai mult decat celalalte pt interesele romanilor.

Vasilica Croitor Pentru interesele românilor Shaideh și alți sirieni.

Luca Denes Vasilica e greu sa accepti ca a fost doar o momela, dar Iohannis a spus exact ce gandeste in legatura cu casatoriile gay, iar tu nu ai spus nimic atunci.

Vasilica Croitor Fii bun și înțelepțește-mă cum stă treaba cu momeala. Care a fost ideea?

 Luca Denes 1. Dragnea stia ca Iohannis va incerca sa intarzie cat mai mult schimparea guvernului. Guvernul Ciolos trebuia pe final de an sa faca niste cheltuieli. Exista dovezi clare in acest sens. Asa ca prima nominalizare era oricum respinsa. Dar, Dragnea ca sa creeze un val emotional, a numit-o pe d-na Shaideh, care nu putea fi respinsa pe criterii profesionale sau de dosare, ci doar pe criterii etnice si religioase. Ce s-a si intamplat, numai ca asta nu putea spune Iohannis. Acesta e si motivul pt care Presedintele nu a dat explicatii. Altfel se arunca in aer si mai tare. Observa ca jurnalistii acum discuta cel mai mult acest subiect. Interviuri cu d-na, ea o persoana sensibila, familia amenintata etc. Daca ar fi numit-o, tu si altii ati fi avut subiect si ati fi putut pune PSD-ul la zid. Iti garantez ca si eu ma alaturam acelui val. Dar, ...Iohannis n-a stiut sa gestioneze situatia. Pt el au fost mai importanti banii care trebuiau cheltuiti se Ciolos. Momeala. A cazut in capcana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.