După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 1 decembrie 2016

Oreste Teodorescu – România are nevoie de o voce curată şi puternică în Parlament care să susţină şi să promoveze valorile fundamentale: creştinism, patriotism şi democraţie autentică. România trebuie să rămână o ţară creştină care aşează la temelia sa familia creată în baza căsătoriei între un bărbat şi o femeie...


ARTICOL POLITIC
In actualul climat geopolitic, la confruntarea dintre paradigmele liberalismului consumist postmodern si a conservatorismului care valorizeaza traditia, religia, cultura si natiunea, Romania este o tabla de sah, unde partida este jucata in principal de maini inamnusate elegant in alb, dar care reprezinta bratele unor forte multinationale. Asadar, este nevoie ca in orchestra intereselor transfrontaliere, sa se faca auzita cu suficienta putere si vocea unei forte politice patriotice, dar deschise catre valorile democratice, definite de parcursul nostru euroatlantic. Mai ales, in contextul prin care UDMR a fost favorizat de legislatie pentru un acces mult mai usor in Parlament (reprezentativitate in 4 judete ale tarii), avem nevoie de o contrapondere lucida si rationala care sa promoveze valorile Romaniei profunde.
Exista cateva probleme foarte adanci si generatoare de frustrari indreptatite, cum ar fi: defrisarile iresponsabile, vanzarea pamantului catre straini, jefuirea sistematica a bugetului de stat, promovarea unor interese ostile sigurantei nationale, pasivitatea autoritatilor in fata abuzurilor entitatilor multinationale si mai ales atacurile foarte concentrate indreptate impotriva identitatii romanesti si a valorilor crestine traditionale, care ar trebui gestionate si rezolvate de niste politicieni cu viziune si dragoste de tara.
Eu cred, ca o asemenea constructie politica a fost demarata de Marian Munteanu, liderul Pietii Universitatii din anii 1990, un promotor al valorilor crestine si democratice, un luptator pentru cauza nationala, stalcit in bataie de minerii chemati de Ion Iliescu sa „degajeze spatiul public si sa planteze panselute „.  Reusind sa cristalizeze o platforma program realista, din care transpare o preocupare serioasa pentru valorile generatoare de progres care au desenat parcursul neamului nostru in istorie: demnitate, smerenie si dragoste de tara, Alianta Noastra Romania (ANR) a adunat cateva personalitati marcante, insetate de o schimbare profunda a realitatii romanesti.
Intrebat despre obiectivele platformei sale politice, Marian Munteanu a insistat ca marea problema a Romaniei este jaful sistematic, minciuna si înselatoria. De la scurgerile de fonduri, de la devalizarea bugetelor statului roman prin tot felul de interpusi, prin tot felul de interventii, mai mult sau mai putin acoperite de politicieni, prin politici gresite de exploatare a tuturor oamenilor si ca este nevoie de promovarea unor altfel de politici generate din cultivarea valorilor nationale, patrimoniale si spirituale care au mentinut neamul nostru pe o traiectorie benefica. Practic, ANR propune revenirea la principiile unui trecut glorios din istoria noastra, opozabil himerei unui viitor incert promovat de restul partidelor asa zis mainstream! 
Pe tronsonul electoratului patriot/nationalist, vor concura la alegerile din 11 decembrie 2016, cinci partide. Partidul Romania Unita (PRU) este o creatie a lui Sebastian Ghita, populata cu fosti membri PSD si UNPR, care si-a revendicat partitura nationalismului de tip ceausist, agresiv, populist, arogant, cu idei foarte putine dar fixe, care speculeaza cu cinism spaimele ancestrale ale poporului: teama de straini, suspiciunea fata de occident si democratie. Pe aceeasi partitura canta si Partidul Romania Mare, reprezentat cu verb si aplomb de Florin Zamfirescu. Tema nationalista este insusita si de ALDE care promoveaza cu obstinatie un discurs anti UE si NATO, dar si de PMP-ul lui Traian Basescu care rumega cliseele propagandei ruse.
In acest ocean atat de agitat si populat de pradatori feroce, singura propunere credibila si sanatoasa mi se pare platforma ANR, din care punctez cele 7 obiective prioritare:
  1. Un stat romanesc demn și puternic, cu autoritati eficiente si loiale patriei noastre, garantand securitatea tuturor cetatenilor sai si respectarea drepturilor și libertatilor acestora.
  2. Pamantul Romaniei sa ramana al romanilor si sa reprezinte cea mai importanta bogatie nationala, pe care statul o va proteja in mod eficient. Oprirea înstrainarii pamantului tarii si irosirea resurselor, recuperarea terenurilor  si bunurilor instrainate fraudulos,oprirea distrugerii padurilor si a mediului inconjurator.
  3. Alianța Noastra Romania sustine, pentru inceput, alocarea, in conformitate cu legea, a 6 % din Produsul Intern Brut finantarii invăatamantului national precum si o noua strategie de dezvoltare a acestuia.
  4. Crearea unui puternic capital romanesc, in condițiile in care statul va pastra in proprietatea sa toate utilitatile si o importanta parte a resurselor.
  5. Sustinerea construirii unei puternice retele de policlinici si spitale moderne, finantate corespunzstor si cu un personal remunerat in mod corect.
  6. Inzestrarea si modernizarea armatei. Refacerea industriei de aparare si eficientizarea serviciilor publice.
  7. Romania sa ramana o tara crestina care aseaza la temelia sa familia creata in baza casatoriei intre un barbat si o femeie.
Oreste Teodorescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.