După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 18 decembrie 2016

Salonta – Colinde în lumina Sărbătorii Nașterii lui Hristos

Biserica creștină baptistă „Betel” din Salonta a fost gazda unui eveniment deosebit păstorit de Comunitatea Bisericilor Creștine Baptiste din Oradea și Satu Mare (CBCBO) reprezentată de Președinte, pastor Petru Vidu și de Secretar, pastor Alin Faur.

Sâmbătă seara, Biserica baptistă „Betel” din Salonta păstorită de Florin Cociubei a fost scăldată în „Lumina Sărbătorii Nașterii Domnului Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu”. Peste 300 de tineri creștini din mai multe localități ale județului Bihor au lăudat prin colinde emoționante și mesaje de mulțumire darul neprețuit făcut întregii umanități de Creatorul Divin: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică” (Ioan 3:16).

Grupurile de tineri coordonate de pastorii Bisericilor din localitățile Oradea (Biserica Emanuel, Biserica Providența), Sânmartin, Tinca, Râpa, Tinăud, Petid, Gurbediu, Tăut, Salonta, au colindat cu inima, cu sufletul și cugetul mântuite în dragostea Jertfei lui Hristos. Liderii grupurilor de tineri un adresat gazdelor și tuturor  salontanilor prezenți la întâlnirea cu „O veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: astăzi, în cetatea lui David, vi s-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul” (Luca 2:10b-11), mesaje deosebite din Sfânta Scriptură - Biblia prin care au mulțumit Tatălui Ceresc pentru cel mai frumos dar oferit sufletului omenesc, mântuirea prin credința mărturisită în Fiul Său născut din Maria fecioară, Domnul Isus Hristos.

Pastorul Petru Vidu, președintele CBCB din Oradea a subliniat în mesajul său către Biserică, în mod special către tinerii creștini din Bihor, importanța trăirii unei vieți curate într-o familie sănătoasă și curată binecuvântată de Dumnezeu prin lumina călăuzitoare a învățăturii Sfintei Scripturi și a exemplului de viață al Domnului Isus Hristos: „Căci un Copil ni S-a născut, un Fiu ni s-a dat şi domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veşniciilor, Domn al păcii” (Isaia 9:6).

Programul de laudă a Dumnezeului Păcii și de închinare prin cântări creștine a fost coordonat de secretarul CBCB Oradea, Alin Faur, pastorul Bisericii din Sânmartin. Cuvântul lui Dumnezeu a fost predicat de pastorul conf. univ. dr. Aurelian Botică, Președintele Senatului Universității Emanuel din Oradea.

Florin Cociubei, pastorul creștinilor baptiști din Salonta a prezentat bordului Comunității Bisericilor Creștine Baptiste din Oradea și Satu Mare salutul edilului șef al municipiului Salonta. Primarul Török László s-a declarat, printr-un mesaj, prietenul desăvârșit al baptiștilor și al tuturor confesiunilor religioase din Salonta și a declarat că își dorește să ajungă cât mai curând în mijlocul Bisericii baptiste „Betel” din Salonta unde simte cu bucurie pacea lui Dumnezeu.

Forțat de împrejurări și de angajamente oficiale, primarul Török László și-a petrecut întreaga zi de sâmbătă la Cluj Napoca. Edilul și-a exprimat regretul că nu poate colinda alături de Biserica „Betel”, dar a precizat că „aștept cu nerăbdare un nou prilej de părtășie creștină cu Adunarea baptistă din Salonta”.

Ziua de sâmbătă, 17 decembrie 2016, a fost încheiată de colindători prin rugăciuni de mulțumire pentru bucuria Nașterii Pruncului Isus Hristos și printr-o agapă oferită tinerilor din Bihor de comunitatea salontanilor baptiști păstoriți de Florin Cociubei.

Sorin Petrache

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.