După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 27 decembrie 2016

Sătmăreanul.net: Încă un mort în cazul accidentului de la Ghenci. Vezi detalii

Cu toate eforturile depuse de către medici, și cel de-al doilea copil al familiei Balog, cea implicată în accidentul de la Ghenci, a decedat. Nathanael avea doar 1 an și 9 luni.
Copilul a fost transportat la o clinică din Cluj-Napoca, însă rănile suferite în urma teribilului accident au fost prea grave. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.
Vă reamintim că mașina condusă de George Balog s-a izbit de un cap de pod după care s-a răsturnat într-un canal colector. Cei patru membrii ai familiei Balog: George, Ligia, Nathanael și Luca Timothy au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale mașinii.
În urma leziunilor suferite, cei doi copii au decedat.
Părinții acestora se află în stare gravă la spital.
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.