După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 27 decembrie 2016

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Rugăciune pentru fetele noastre

   Abigail (Peali Sarkar) este o fată bengaleză orfană de mamă din pruncie. Ea mai are un frate și două surori mai mici. Familia lor s-a destrămat după moartea mamei lor. Tatăl lor a încercat să le vândă pe fete unor familii bogate. Sorei celei mai mici i s-a pierdut urma. Fata mijlocie a ajuns la închisoare pentru că a încercat să fugă cu un măturător. Abigail a fost și ea încredințată unor familii, dar de multe ori a fost trimisă înapoi din pricina caracterului ei dificil. La sfârșit, rudele ei au trimis-o pe Abigail la noi, spunând că noi o putem face „creștină”. Noi am încercat și am eșuat din pricina caracterului ei certăreț și bătăuș. Chiar și în noua ei familie, pe care Dumnezeu i-a zidit-o cu Job Gosh (un lucrător creștin din Nagaland), ea a continuat să fie o mărturie nu tocmai bună. La sfârșitul lunii octombrie Abigail a născut o fetiță. Noi am vrea să îi vizităm în Nagaland în ianuarie.
     
Rugați-vă pentru o naștere din nou în viața lui Abigail. Rugați-vă pentru mântuirea rudelor ei și pentru pace în familia ei.
    
Esther (Sudebi Sarkar) este o fată bengaleză dintr-o familie cu șapte copii. Părinții ei ne-au încredințat-o în speranța că vom fi în stare să îi zidim o familie creștină. Nu am reușit din pricina lipsei de răbdare a părinților ei. Ei au căutat pe altcineva... care s-a dovedit creștin numai cu numele, așa că logodna lor s-a destrămat. Esther s-a întors la noi cu inima frântă și speranțele zdrobite. Ea stă acum la noi, ne ajută în lucrare și își continuă facultatea.
   
Rugați-vă pentru o familie creștină pentru Esther.
     
Purnima Roy este o tânără rajbanșhi dintr-o familie necreștină. Sora ei, Puspa, se botezase și ea, dar părinții ei au forțat-o să se căsătorească cu un necreștin. Așa că Purnima a rămas singura creștină în familie. După botezul lor, tatăl lor m-a amenințat direct, cerând să îi trimit înapoi fata care stătea la noi. Purnima s-a întors la familia ei numai ca să primească bătăi pentru a se lepăda de credință. După o noapte de tortură, a fost internată de Saroja în spital, în stare de comă. Dar și-a revenit. După ce s-a întors în casa noastră, timp de doi ani a studiat teologia în școala unde predăm. Ea urma să se căsătorească cu un tânăr lucrător. Dar ceva s-a întâmplat în relația dintre ei și căsătoria nu s-a materializat. După aceea, Purnima a plecat în Bihar pentru a se alătura lucrării unei misiuni creștine.
    
Rugați-vă pentru o familie creștină pentru Purnima. Rugați-vă și pentru mântuirea familiei ei și pentru mărturia ei în Bihar.
    
 Sompa Sharma este o fată bengaleză de 13 ani. Bunicii ei și mama ei ne-au dat-o în grijă pentru că tatăl ei nu era în stare să se îngrijească de ea și de cele două surori ale ei. De asemenea, și tatăl ei a fost botezat anul acesta. Ea nu are rezultate bune la învățătură.
   
Rugați-vă pentru întărirea în credință și înțelelpciune pentru întreaga familie. Rugați-vă pentru studiile Sompei.

      
 Mulțumim că le păstrați în rugăciuni,
          Daniel Olteanu

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.