După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 29 decembrie 2016

✉ Scrisoare misionară: Hajni și Mihai Dumitriu – Plecăm în Papua Noua Guinee

Cu ajutorul Domnului, plecăm în Papua Noua Guinee pe 27 ianuarie 2017
Dragi frați și surori!
Avem bucuria să vă aducem mai multe vești bune despre plecarea noastră în Papua Noua Guinee (PNG). În noiembrie, după mai multe luni de așteptare, a fost aprobat permisul de ședere pe 5 ani. Azi ne-au venit și pașapoartele cu vizele pe aceeași perioadă. După ce în septembrie primisem vestea îngrijorătoare că suntem pe lista de așteptare pentru Cursul de Orientare din 1 februarie, din PNG, pe 6 decembrie am fost anunțați că totuși am primit loc la acest curs și putem rezerva biletele de avion.
Zilele trecute am și cumpărat biletele. Ruta zborului nostru „până la marginile pământului” se va desfășura pe aprox. 36 de ore. La aceasta se mai adaugă și călătoria noastră la Budapesta și cele 2 ore dinaintea zborului, deci, în total vom călători aprox. 42 de ore. Nu va fi ușor, având în vedere că este și o diferență de fus orar de 8 ore față de România. Rugați-vă să facem față cu bine acestei călătorii!

Mai sunt multe lucruri administrative pe care le avem de făcut înaintea plecării. Una dintre provocările mari e să împachetăm tot ce este necesar pentru doi ani sau doi ani jumătate, cât prevedem că vom sta în PNG până la prima venire în țară, dar suntem limitați la greutatea permisă de companiile aeriene. Putem duce cu noi până la 40kg / persoană.
O altă bucurie pentru noi este, că biserica noastră este împărțită pe grupuri mici și grupul în care suntem acum, studiază Scriptura folosind ca și ghid studiul „Istoria Binecuvântării”. Suntem în cartea Isaia, care, credem, ne-a ajutat să-L cunoaștem mai bine pe Domnul. Părtășia din acest grup este un adevărat suport emoțional și spiritual și credem că va continua să fie și după plecarea noastră prin mijloacele de comunicare. Vă încurajăm să savurați și dumneavoastră Scripturile împreună cu noi și să vedeți ce bun este Domnul!
Suntem mulțumitori Domnului pentru purtarea Lui de grijă și pentru toți cei ce s-au făcut părtași cu noi și cu El, luându-și responsabilitatea prin credință de a ne susține în rugăciune și financiar în mod regulat. Ne rugăm ca Domnul să îi binecuvânteze cu prezența Sa în orice circumstanțe.
Mai multe detalii despre slujirea noastră în PNG în acest video.
Mulțumim Domnului pentru:
  • aprobarea permisului de ședere și a vizei pe 5 ani;
  • că am primit loc la cursul de orientare din PNG;
  • pentru grupul mic din cadrul bisericii noastre unde avem părtășie în Cuvânt și care este un adevărat suport pentru noi.
Să ne rugăm pentru:
  • putere de a face voia Domnului în orice circumstanță;
  • înțelepciune și putere să putem pregăti totul în timp și bine;
  • sănătate și mântuire membrilor familiilor noastre;
  • sănătate ca să putem lua vaccinurile rămase și să putem pleca cu bine.
Sărbătorile sunt pe aproape, de aceea încheiem spunându-vă: Cristos este sărbătoritul și motivul nostru de bucurie!
Cu mulțumiri, Hajni și Mihai
Vezi si:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.