După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 30 decembrie 2016

UPDATE: A murit Geanina Spunache. O studentă venită în vacanță de iarnă a ajuns în comă la spital. Un indicator rutier i-a căzut în cap

Geanina Spunache este tanara in varsta de 21 de ani, studenta la Cluj, la Arta si Design, lovita in cap de un indicator rutier, doborat de un sofer. Fata venise acasa, la Vaslui, in vacanta de iarna. Se afla in oras in seara aceasta. Tanara parca a presimtit ca ceva rau urma sa se intample. Cu cateva ore inainte de tragedie ea a postat pe facebook urmatoarele versuri: 

„Eu nu mă mai duc azi acasă…
Potop e-napoi şi nainte,
Te uită cum ninge decembre…
Nu râde… citeşte nainte”.

Geanina Spunache, o tanara de 21 de ani a ajuns in stare grava la spital, vineri seara cu fractura deschisa de craniu, dupa ce a fost lovita de un indicator rutier doborat de o masina intr-o intersectie din municipiul Vaslui, in timp ce victima se afla pe trotuar, in dreptul unei treceri de pietoni. 

Potrivit primelor informatii oferite de politisti, soferul de 19 ani, din municipiul Vaslui, a pierdut controlul asupra directiei masinii in sensul giratoriu din zona ICIL din cauza vizibilitatii reduse pe motiv ca ar fi avut geamurile aburite dupa ce a iesit de la o spalatorie. 

Soferul a parasit partea carosabila si a lovit indicatorul care semnaliza o trecere de pietoni. In cadere, semnul metalic de circulatie a lovit o tanara de 19 ani care circula pe trotuar. „Victima prezenta o fractura deschisa de craniu, cu hemoragie puternica si evisceratie de creier. 

Tanara a a fost transportata in coma la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, dupa zeci de minute de resuscitare, sansele de supravietuire fiind reduse”, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui, medicul Dan Ungureanu. In ciuda eforturilor medicilor, fata a decedat!


Sorin SAIZU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.