După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 20 ianuarie 2017

Alfa Omega TV: Persecuție în Turcia - creștinii și evreii trec printr-o perioadă dificilă sub Erdogan


În Turcia, pastorul american Andrew Brunson se află în închisoare, fiind acuzat de terorism. El este un creștin care trăiește și predică în Turcia, fapt care îl expune multor riscuri. 

Aykan Erdemir: În prezent, în Turcia, după părerea mea, creștinii și evreii trec printr-o perioadă dificilă.

Dr. Aykan Erdemir este un turc musulman care și-a dedicat cariera pentru a-i ajuta pe creștini, evrei și alte minorități religioase, ca să aibă parte de libertate religioasă în țara sa. A fost misiunea sa de bază, ca membru al Parlamentului din Turcia, însă a avut parte de piedici. Acum, continuă să-i susțină, însă din Washington D.C., unde lucrează la fundația pentru apărarea democrației. 

Aykan Erdemir: Creștinii au învățat să trăiască sub o amenințare constantă a violenței fizice sau simbolice. Sunt obișnuiți să primească mesaje pline de ură, sunt obișnuiți cu impunitatea din Turcia, știind că atacatorii sunt tratați cu indulgență.

Situația s-a înrăutățit vara trecută, după lovitura de stat împotriva președintelui turc Recep Tayyip Erdoğan. Autoritățile turce i-au suspectat deja pe protestanți, mai ales pe misionari. După lovitura de stat, situația s-a înrăutățit.

Aykan Erdemir: Când vorbim despre Turcia, ne referim la tărâmul biblic. Aceasta este țara care găzduiește multe dintre locurile evreiești și creștine. Are o moștenire foarte bogată. Este trist să vezi cum islamiștii din Turcia nu numai că îi marginalizează, dar îi prezintă ca fiind străini.

În lunile care urmează Erdemir se teme că alți pastori și misionari creștini pot fi înscenați de forțele securității, așa cum i s-a întâmplat pastorului Brunson. După lovitura de stat este greu de găsit turci care să fie dispuși să își apere vecinii creștini.

Aykan Erdemir: Majoritatea cetățenilor se tem să vorbească. După 15 iulie,

10.000 de funcționari au fost concediați, 35.000 de oameni au fost arestați, iar sute de surse de știri, printre care reviste, ziare, stații de radio și TV au fost închise. 

Este o problemă cu care președintele american ales Donald Trump va trebui să se confrunte. Erdemir și alții se tem că aliatul Americii la NATO seamănă tot mai mult cu un regim autoritar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.