După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 21 ianuarie 2017

† Apel la rugăciune pentru familia Buftea (membrii în Biserica Cezareea Reșița)!

Tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 4.00, pe Strada Paul Iorgovici din municipiu.

Este vorba despre o familie din Reşiţa care plecase ieri spre Aeroportul Internaţional „Aurel Vlaicu” din Timişoara. Probabil, vremea rea a dus la întârzieri în orarul de zbor şi timpul petrecut în aeroport a fost mai lung decât prevăzuseră. Cert este că, în toiul nopţii, doi soți și o femeie mai în vârstă, au plecat spre Reşiţa. În oraş, pe Strada Paul Iorgovici, şoferul a adormit la volan, iar autoturismul s-a izbit frontal de un stâlp de electrificare a tramvaiului.

Cei trei au fost preluaţi de urgenţă de Ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Aici, la nici 5 minute de când a ajuns, pasagera de pe bancheta din spate a decedat. Şoferul şi soţia sa sunt şi ei răniţi, dar deocamdată nu se poate stabili cu exactitate starea lor de sănătate deoarece aceştia sunt investigaţi şi la această oră de către medicii de la UPU-SMURD a SJU Reşiţa. Trebuie spus că, soția șoferului, care se afla pe scaunul din dreapta față, este însărcinată!

Sora Lavinia, și-a pierdut sarcina! Să ne rugăm pentru Dany și Lavina. Dumnezeu sa-i întărească! 
Comunitatea creștină din Reșița este invitată să mjlocească pentru acestă familie greu încercată! 
Vă mulțumesc pentru sprijin și rugăciuni! 
Cu dragoste, 
Ciprian Bârsan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.