După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 18 ianuarie 2017

Coaliţia pentru Familie — Ultima excrescență pe corpul unui învățământ calamitat: "Drepturile elevului" - ideea că elevul este egalul profesorului, că are autoritatea de a-l corecta sau contrazice pe acesta. Vina nu este a copiilor, ci a celor care au distrus învățământul - aceleași forțe care se străduiesc să distrugă și ceilalți piloni ai națiunii, familia și credința...

Ultima excrescență pe corpul unui învățământ calamitat este cunoscută sub numele de 'drepturile elevului': ideea că elevul este egalul profesorului, că are autoritatea de a-l corecta sau contrazice pe acesta și că procesul de învățare în general trebuie sa treacă de la însușirea de valori morale la 'luarea de decizii'. Cum ar mai putea să se predea valori morale elevului când lumea cu susu-n jos în care trăim ne învață că totul este relativ? Dar cum ar putea lua decizii un copil care nu cunoaște ce este bine și ce rău?

Tratarea profesorului cu 'Ce vrei, fă' nu este doar un accident izolat. Asta au fost intoxicați copiii să creadă despre dascălii lor.
Dar nu este vina copiilor, ci a celor care au distrus învățământul - aceleași forțe care se străduiesc să distrugă și ceilalți piloni ai națiunii, familia și credința.
"Romania a ajuns o ţară în care care copiii nu mai cunosc bunul simţ, respectul şi propriile responsabilităţi, în care nu mai există determinare, ambiţie şi conştiinta unei bune conduite morale, sociale şi culturale".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.