După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 24 ianuarie 2017

FOTO & VIDEO: 50.000 de persoane la Marșul pentru viață de la Paris

50.000 de persoane au participat duminică, 22 ianuarie 2017, la Paris la Marșul pentru viață. În Franța, sunt avortați 220.000 de copiii anual.

Două sloganuri care au apărut pe multe bannere au fost: "Protejarea celui slab este adevărata putere" și "Să aperi copilul este adevărata libertate".
Ultimul face referire la faptul că adulții cu adevărat puternici protejează viața copiilor nenăscuți, lipsiți de apărare în fața lor. Puterea fizică și libertatea legală pe care le are un adult sunt rău folosite atunci când prin ele se ia viața unui copil nenăscut.
În Franța mișcarea pentru viață este supusă unui atac foarte puternic din partea administrației Hollande, puternic pro-avort, aflată aproape de finalul mandatului. După ce a fost aprobat de Adunarea Națională în decembrie, un proiect de lege privind închiderea saiturilor pro-viață va fi supus votului în această săptămână în Senat. 
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.